Klopotliwe owłosienie.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    choracy
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

witajcie.
    Żeby nie było.. przejrzałem tematy związane z depilacją ale nie odpowiedzi na to o co chciałem zapytać. Mamy z dziewczyną dręczący nas kłopot. Chodzi o owłosienie dookoła odbytu.. jest to nieestetyczne, i wygląda bardzo nieładnie.. Ona ma długie włoski około 3 cm, ale nie chce ich ogolić bo isę boi ze odrosną jej i będą kuły.. z drugiej jednak strony i mi i jej to przeszkadza i chcieli byżmy sie pozbyć. Stąd pytanie, jak to zrobić jeżli nie kremem i nie zyletką? Ona mówi coż o cotygodniowych wizytach u kosmetyczki.. jak z tym jest? Jak sobie radzicie z tym problemem? O ile w ogóle?

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja golę.
    Ale pomysł z kosmetyczką jest dobry. To się chyba nazywa depilacja brazylijska. Boli, ale ma się spokój na dłużej (więcej niż tydzień), no i ładniej wygląda 🙂

choracy
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ale tak normalnie? maszynką? jak czesto musisz to robić? i jak radzisz sobie z odrostami? nie klują?

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Tak, zwykłą maszynką. Zawsze w sobotę gdy się kąpię. A odrostów nawet nie czuję, nie kłują wcale. nie wyobrażam sobie miec tam włosków, bo na prawdę brzydko wygląda.
    Ale i tak myżlę, że najlepszy jest pomysł z tą depilacją u kosmetyczki.

Katie
    Członek
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja mam z tym problem..

Malinka
    Członek
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

ja tez normalnie gole, to nic strasznego.

Monisia
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

@abi wrote:

Ja golę.
    Ale pomysł z kosmetyczką jest dobry. To się chyba nazywa depilacja brazylijska. Boli, ale ma się spokój na dłużej (więcej niż tydzień), no i ładniej wygląda 🙂

ojojoj 😛 ja sobie tego nie wyobrażam 😕 nie nie co to to nie nie wchodzi w grę:P żyletka i owszem:)

Jozia
    Członek
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Rozżmieszył mnie trochę ten temat. Chłopak napisał o tym, jakby wyrósł im na głowie kaktus i byl tym niesamowicie przerażony.
    Takie włosy trezba golić! To nie kuje! 😆

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę