kobieta sprawna fizycznie :)

• Autor
    Odp.
  • wygimnastykowana43
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Witam.
    Jestem maria mam 43 lata.
    Przegladałam forum i natknełam się na kilka wątków dotyczacych ćwiczeń i sprawnożci.
    Wiele dziewczyn pisalo ze chciałaby umieć robic szpagat. jestem ciekawa ile z was osiagnęłao ten cel?
    Mimo ze mam 43 lata potrafię zrobić szpagat i nie ukrywam ze wielu ludzi to zaskakuje i nie kurywam tez lubie tym zaskaiwac. zawsz ewszyscy robią wielkie oczy i otwierają buzie jak widza ze kobieta w moim wieku potrafi coż takiego.
    Prosze wpisujcie czy wam się kiedys udało kogoż zaskoczyc szpagatemi jakie były reakcje otoczenia?
    Ja już robiłam na urodzinach, imieninach weselach i rónych innych imprezach
    W moim przypadku przewaznie brawa i zaskoczenie i nie dlatego zeby się chwalić ale poprsotu czasami jest ku temu okazja.
    Zachęcam do wpisów wszystkie szpgaciarki

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Wpisuje sie ale nie umiem zrobic szpagatu. Chciałam tylko powiedziec, żę jestem pod wrazeniem gdy widze jak ktos robi szpagat. A tym bardziej podziwiam autorke tematu. Bo chyba 43letnia kobieta umiąca to zrobic, nie jest codziennoscia 🙂 moge powiedziec, ze zazdroszcze sprawnosci 😀

bejbi21
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Wszystko ok wygimnastykowana43…naprawde podziwiam Cię, że w tym wieku robisz szpagat ale ile razy spotkam jeszcze ten temat na tym forum??

majuska0
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

A wiec moja ciocia 50pare letnia kobieta rowniez smiga szpagaty, ale nie rozumiem jak nastolatki, dziewczyny w gimnazjum maja problem zeby zrobic choc „pol szpagat” nie mowie ze wszystkie takie sa, ale w mojej szkole szpagat potrailysmy tylko ja i moja kolezanka 🙂

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

To kwestia sprawnożci fizycznej i wyćwiczenia miężni. Ja też potrafie szpagat, gwiazde, stanie na głowie i rękach ale jak dla mnie to nie powód do chwalenia się

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

ja nie umiem. no fajnie, że ty potrafisz babo, ale czy to nie trochę dziecinne zamieszczać specjalnie temat żeby się tym pochwalić?

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja też nie potrafię szpagatu i jakoż nie czuje się gorsza 😀

MEISJE
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Bedac nastolatka potrafilam zrobic szpagat-pamietam ze brakowalo mi kolo centymetra i poprosilam kumpele by mnie przycisnela 😯 raczej nie polecam tego sposobu 😳 no ale to byly stare czasy

majuska0
    Member
    • Początkujący

Pomoc czyjas nie jest najlepszym wyjsciem, jak mojej kolezance pomagano to miala „problemy” z chodzeniem. Ja robie zazwyczaj bez rozgrzewki, jednak takiego sposobu nie polecam… Czasem moga wystapic problemy

majuska0
    Member
    • Początkujący

Pomoc czyjas nie jest najlepszym wyjsciem, jak mojej kolezance pomagano to miala „problemy” z chodzeniem. Ja robie zazwyczaj bez rozgrzewki, jednak takiego sposobu nie polecam… Czasem moga wystapic problemy

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kobieta sprawna fizycznie :)"

Przewiń na górę