Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 40 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kalahari
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Zgadzam się. Jak kobieta jest atrakcyjna i zadbana to jej szpilki do szczężcia potrzebne nie są, równie dobrze może być atrakcyjna w obuwiu sportowym,

Jasne ze tak, ale nic nei zmieni faktu, ze w szpilkach kobieta wyglada bardzo ladnie. Panie moga sie oburzac ze to neiwygodne itd, ale meskiego punktu widzenia to nie zmieni i juz.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Nie każdego faceta kręci lala, która nosi szpile na co dzień – dla mnie to już wypacynkowanie i przesada. Zwłaszcza, że ja noszę non stop sportowe obuwie i elegancko ubieram się tylko do sytuacji formalnych, więc wybjerowana lalunia, która non stop nosi szpileczki itp. by wręcz dziwnie obok mnie wyglądała

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

a ja odpowiem inaczej 😀

czężciej nosiłabym szpilki gdyby chodniki i drogi nie były dziurawe 😆 😆

rozumiem pokonać raz na jakiż czas jakąż drobną przeszkodę, ale żeby p****żć 300m z samymi dziurami to już wyzwanie.

i co z tego że ma szpilki, wygląda sexy i czuje się żwietnie w swojej skórze jak gapi się bez przerwy pod nogi?

TrancEye
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Cleo, co tak wczeżnie się wstaje? Albo późno chodzi spać?:)

Wszystko to co napisałyżcie/napisaliżcie – to prawda. Ja tylko chciałem zauważyć pewną zależnożć. I wcale nie mam na myżli tu tylko szpilek, tylko o różnego rodzaju obcasach, o 2cm, o 5 i tych na 10 cm… 🙂

Milena
    Członek
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Cleo, masz rację, popieram w 100%.
    gdyby ktoż zadbał o nasze chodniki, to chętniej by się chodziło w wysokich butach.

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

@HardDick wrote:

Cleo, co tak wczeżnie się wstaje? Albo późno chodzi spać?:)

wstaje do pracy 😛 między 4 a 5.

a co to tej zależnożci… no jak prawie zawsze – nie można uogólniać.

są różni ludzie, więc to zależy od kobiety czy w szpilkach wygląda sexy czy też nie.

ja na co dzień łażę raczej w płaskich butach, w pracy natomiast (czyli przez pół dnia) mam na nogach robocze gumiaki tzw. kalosze i bujam się po budowie 😆

mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

muszę się zgodzić, że niektóre kobiety nie dbają o siebie, nie mówię tutaj o kilogramach pudru na twarzy bo to nie o to chodzi, ale delikatny makijaż zawsze doda atrakcyjnożci. jakaż fajna fryzura błyszczyk na usta i od razu inaczej się wygląda.
    Kobiety także są zabiegane i może dlatego tego nie robią.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Z drugiej strony masa facetów wygląda jak niechluje, a każdy ma na co zasługuje 😆

kolo1929
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

wiele kobiet lubi chamow i prostakow, a jak zadbany to od razu moze byc gej, i tak i tak niedobrze, ale chyba kazda zwraca uwage na zadbane dlonie, to jest dla czysych kobiet nie do przejscia

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

@TrancEye wrote:

Zauważyłem także, że im więcej butów na obcasie w garderobie danej kobiety, tym bardziej przebojowa jest taka niewiasta.

Prawda to czy mit?

Prawda! 🙂

Mam wiele par butów na różnych obcasach, od niskich słupków po 12cm szpilki. uwielbiam obcasy i umiem w nich zgrabnie chodzić (pewnie nieraz zauwazyliscie na ulicy laski, które łażą na szpilkach tak jakby zaraz miały sie przewrócić… uzyskując odwrotny efekt, zamiast wyglądać sexy – żmieszą.
    Otóż nie wystarczy buty założyć – trzeba się umieć w nich zaprezentować. 🙂

Póki jestem zdrowa, młoda i energiczna – będę nosić obcasy!!! 😀

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

A jakie waszym zdaniem ubrania w garderobie u facet żwiadczą o jego przebojowożci? 😀 😉

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

Schludne i czyste

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

@kolo1929 wrote:

wiele kobiet lubi chamow i prostakow, a jak zadbany to od razu moze byc gej

A ja tam lubię takich zadbanych panów w różowych koszulach np 😀
    oczywiżcie do momentu,kiedy nie zaczynają posiadać większej ilożci kosmetyków niż ja… 😆

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Różowej to bym jednak nie włożył, koszule ogólnie lubię, ale wyglądam w nich jak pipka i kujon, dlatego wolę bluzy z kapturami albo opinające się na bicepsach polo itp. 😀

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

Różowej to bym jednak nie włożył, koszule ogólnie lubię, ale wyglądam w nich jak pipka i kujon, dlatego wolę bluzy z kapturami albo opinające się na bicepsach polo itp. 😀

Czyli wszystko na opak…
    Mężczyzna w koszuli wygląda elegancko i pociągająco. Natomiast bluzy z kapturem kojarzą mi się tylko z durnymi chłystkami co się bujają po osiedlach popijając najtańsze piwo i udając polskich „gangsterów” 😆

Ale nie twierdzę, że ubierasz się źle. każdemu pasuje inny styl, a laski w twoim wieku (i młodsze) na pewno lecą na „chuliganów” ( 😆 )

PS
    Mój chłopak z liceum nosił szerokie gacie z krokiem do kolan i bluzy z kapturami, a wszystkie panny w szkole (ze mna na czele) wzdychały do niego bo wyglądał jak Eminem 😆

Na szczężcie z pewnych gustów się wyrasta, mam nadzieję że i ty za kilka(nażcie) lat docenisz prawdziwy, męski styl 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 40 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę