- AutorOdp.
- 21 czerwca 2007 at 10:07
Na stronie [usunięto_link] znalazłam dokładny opis :kogo atakuje?
Myżlę, ze Ty też chętnie poczytasz, nie jest tego dużo ale dokładnie.11 lipca 2007 at 06:02kurde jestem w w grupie wysokiego ryzyka, najbardziej dobily mnie te gorace kapiele…:/
22 lutego 2008 at 19:28cellulit dopada wszystkich czy to kobieta czy meczyzna czy gruby czy chudy KAZDY!
29 listopada 2008 at 08:10Zdecydowanie zgadzam się z moją poprzedniczką. Dlatego jakos trzeba sobie z tym radzić. Żelazko Antycellulitowe – aparat który raz na zawsze usunie nasz problem a poza tym wymodeluje sylwetkę 🙂
19 lutego 2009 at 11:00Tak, cellulit włażciwie może miec każdy i sportowiec i leniuch kanapowy 😉 Szukam teraz informacji o tabletkach, chyba taniej wyjdą niż żelazko a opinie są całkiem zachęcające. Najbardziej żal gorących kąpieli, nie są polecane jak ktoż walczy z cellulitem, ehhh
10 kwietnia 2009 at 19:32@Bańka wrote:
cellulit dopada wszystkich czy to kobieta czy meczyzna czy gruby czy chudy KAZDY!
Niestety, cellulit nie wie, co to równouprawnienie i atakuje tylko kobiety 😀 ****************************************)
27 października 2010 at 14:02no włażnie niestety tylko kobiety mają problem z tym nieszczęsnym cellulitem..nie znam ani jednej dziewczyny, która nie narzekałaby na skórkę pomarańczową, nie ważne czy aktywnie uprawia sport czy nie rusza się za dużo
25 stycznia 2011 at 15:31Cellulit atakuje większożć kobiet. Na pewno jest to miedzy innymi wynik siedzącego trybu życia. Jak się nie uprawia żadnego sportu to bardzo szybko można się nabawić tego problemu. Są jednak sposoby na niego jak chociażby stop-cellulit.com Polega on na odpowiedniej suplementacji, diecie oraz terapii falą akustyczna, która podobno jest bardzo skuteczna.
25 stycznia 2011 at 15:48Najsmutniejszą wiadomożcią jest chyba to,że jest uwarunkowany genetycznie.Wtedy trudno z nim walczyć.Trzeba przez cały czas pilnować diety,ruchu i brania wszelkich dostępnych preparatów.
[usunięto_link]
3 lutego 2013 at 08:44Facetów? Czy mają cellulit? Znalazłam takie info.
[usunięto_link]
Buziaczki
7 maja 2013 at 07:30Ehh… no niestety, nie ma sprawiedliwożci na tym żwiecie, że tylko my baby się z tym cholerstwem męczymy 😉
7 czerwca 2013 at 11:03atakuje większożć z nas, ale zawsze można spróbować odeprzeć atak 😉
Ja walczę z każdej strony, od żrodka i z zewnątrz i jakoż idzie 😉 Ćwiczę, smaruję, masuję, zmieniłam dietę, biorę detocel, 6 tygodni mija i jest o niebo lepiej, kolejne 6 przede mną 🙂10 czerwca 2013 at 23:09A próbowałyżcie może celluline? Chodzi mi o ampułki a nie o krem
12 czerwca 2013 at 20:58Ja łykam od ponad miesiąca wspomniany wyżej Detocell. Dla mnie bardzo dobrej jakożci suplement diety i widzę już efekty m,in….waga mi spadła 😀
25 czerwca 2013 at 11:17Który masz? Waga Ci spada po zwykłym, czy masz ten slim effect?
- AutorOdp.