kogo atakuje cellulit?

• Autor
    Odp.
  • Wiosna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Na stronie [usunięto_link] znalazłam dokładny opis :kogo atakuje?
    Myżlę, ze Ty też chętnie poczytasz, nie jest tego dużo ale dokładnie.

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

kurde jestem w w grupie wysokiego ryzyka, najbardziej dobily mnie te gorace kapiele…:/

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

cellulit dopada wszystkich czy to kobieta czy meczyzna czy gruby czy chudy KAZDY!

maarlenaa21
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Zdecydowanie zgadzam się z moją poprzedniczką. Dlatego jakos trzeba sobie z tym radzić. Żelazko Antycellulitowe – aparat który raz na zawsze usunie nasz problem a poza tym wymodeluje sylwetkę 🙂

Ruda13
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Tak, cellulit włażciwie może miec każdy i sportowiec i leniuch kanapowy 😉 Szukam teraz informacji o tabletkach, chyba taniej wyjdą niż żelazko a opinie są całkiem zachęcające. Najbardziej żal gorących kąpieli, nie są polecane jak ktoż walczy z cellulitem, ehhh

afrodytaspa.pl
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

@Bańka wrote:

cellulit dopada wszystkich czy to kobieta czy meczyzna czy gruby czy chudy KAZDY!

Niestety, cellulit nie wie, co to równouprawnienie i atakuje tylko kobiety 😀 ****************************************)

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

no włażnie niestety tylko kobiety mają problem z tym nieszczęsnym cellulitem..nie znam ani jednej dziewczyny, która nie narzekałaby na skórkę pomarańczową, nie ważne czy aktywnie uprawia sport czy nie rusza się za dużo

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Cellulit atakuje większożć kobiet. Na pewno jest to miedzy innymi wynik siedzącego trybu życia. Jak się nie uprawia żadnego sportu to bardzo szybko można się nabawić tego problemu. Są jednak sposoby na niego jak chociażby stop-cellulit.com Polega on na odpowiedniej suplementacji, diecie oraz terapii falą akustyczna, która podobno jest bardzo skuteczna.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Najsmutniejszą wiadomożcią jest chyba to,że jest uwarunkowany genetycznie.Wtedy trudno z nim walczyć.Trzeba przez cały czas pilnować diety,ruchu i brania wszelkich dostępnych preparatów.

[usunięto_link]

walczaca
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Facetów? Czy mają cellulit? Znalazłam takie info.

[usunięto_link]

Buziaczki

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Ehh… no niestety, nie ma sprawiedliwożci na tym żwiecie, że tylko my baby się z tym cholerstwem męczymy 😉

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

atakuje większożć z nas, ale zawsze można spróbować odeprzeć atak 😉
    Ja walczę z każdej strony, od żrodka i z zewnątrz i jakoż idzie 😉 Ćwiczę, smaruję, masuję, zmieniłam dietę, biorę detocel, 6 tygodni mija i jest o niebo lepiej, kolejne 6 przede mną 🙂

getintouch
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

A próbowałyżcie może celluline? Chodzi mi o ampułki a nie o krem

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Ja łykam od ponad miesiąca wspomniany wyżej Detocell. Dla mnie bardzo dobrej jakożci suplement diety i widzę już efekty m,in….waga mi spadła 😀

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Który masz? Waga Ci spada po zwykłym, czy masz ten slim effect?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kogo atakuje cellulit?"

Przewiń na górę