kogo wybierasz: faceta z większym czy mniejszym dożwiadczeni

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Jako facet napiszę, że kobiety raczej wolą facetów z jakimż tam dożwiadczeniem. Ja dożwiadczenia na siłę nie zamierzam zdobywać, tylko po to by się przypodobać jakiejż kobiecie w przyszłożci, ona ma mnie akceptować takiego jakim jestem

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

dla mnie to nie ma znaczenia

sądzę, że gdy jest miłożć sprawy łóżkowe są tak samo fascynujace z facetem dożwiadczonym jak i z prawiczkiem

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

sądzę, że gdy jest miłożć sprawy łóżkowe są tak samo fascynujace z facetem dożwiadczonym jak i z prawiczkiem

Jak ktoż jest kiepski i sztywny to i miłożć nie pomoże, a ktoż kto jest fajtłapą w życiu, to i w łóżku nią będzie

elm303
    Member
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

dzisiaj gdy kobiety wszystkiego zaznaly od mezczyzn to moga nawet spokojnie umrzec i nawet nieudolny prawiczek bedzie dla nich podnieta

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

@zasadniczy wrote:

[usunięto_link] wrote:

Jak ktoż jest kiepski i sztywny to i miłożć nie pomoże, a ktoż kto jest fajtłapą w życiu, to i w łóżku nią będzie

autorka nie pyta o typ osobowożci tylko o dożwiadczenia, które z charakterem nie koniecznie maja coż wspolnego

nigdzie nie jest napisane ze 25 letnia dziewica to brzydka pryszczata mulica
    a 25 letni prawiczek to ciamajda

kolo1929
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

jak dobrze to zniesiesz mentalnie, a tego wiedziec nie mozesz raczej, to lepiej doswiadczony

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Cleo, nie mówię, że ciamajda, ale na pewno nie będzie się całkiem naturalny i swobodnie zachowywał przy kobietach. Po facecie dożć łatwo poznać, że może być niezbyt dożwiadczony

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kogo wybierasz: faceta z większym czy mniejszym dożwiadczeni"

Przewiń na górę