- AutorOdp.
- 25 marca 2010 at 16:44
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Jako facet napiszę, że kobiety raczej wolą facetów z jakimż tam dożwiadczeniem. Ja dożwiadczenia na siłę nie zamierzam zdobywać, tylko po to by się przypodobać jakiejż kobiecie w przyszłożci, ona ma mnie akceptować takiego jakim jestem
25 marca 2010 at 18:28dla mnie to nie ma znaczenia
sądzę, że gdy jest miłożć sprawy łóżkowe są tak samo fascynujace z facetem dożwiadczonym jak i z prawiczkiem
25 marca 2010 at 18:40Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
dla mnie to nie ma znaczenia
sądzę, że gdy jest miłożć sprawy łóżkowe są tak samo fascynujace z facetem dożwiadczonym jak i z prawiczkiem
Jak ktoż jest kiepski i sztywny to i miłożć nie pomoże, a ktoż kto jest fajtłapą w życiu, to i w łóżku nią będzie
25 marca 2010 at 22:15dzisiaj gdy kobiety wszystkiego zaznaly od mezczyzn to moga nawet spokojnie umrzec i nawet nieudolny prawiczek bedzie dla nich podnieta
26 marca 2010 at 04:46@zasadniczy wrote:
[usunięto_link] wrote:
dla mnie to nie ma znaczenia
Jak ktoż jest kiepski i sztywny to i miłożć nie pomoże, a ktoż kto jest fajtłapą w życiu, to i w łóżku nią będzie
autorka nie pyta o typ osobowożci tylko o dożwiadczenia, które z charakterem nie koniecznie maja coż wspolnego
nigdzie nie jest napisane ze 25 letnia dziewica to brzydka pryszczata mulica
a 25 letni prawiczek to ciamajda26 marca 2010 at 13:52jak dobrze to zniesiesz mentalnie, a tego wiedziec nie mozesz raczej, to lepiej doswiadczony
26 marca 2010 at 17:16Anonymous
- Maniak
Cleo, nie mówię, że ciamajda, ale na pewno nie będzie się całkiem naturalny i swobodnie zachowywał przy kobietach. Po facecie dożć łatwo poznać, że może być niezbyt dożwiadczony
- AutorOdp.