- AutorOdp.
- 8 kwietnia 2009 at 15:00
mamy już odpowiedni czas więc chyba mogę rozpocząć wątek.
Jak wygląda sprawa z nowymi wiosennymi kolekcjami? ja powiem że podoba mi się to co zaprezentowały różne marki; H&M nieźle ale przede wszystkim to co pokazał Reserved… naprawdę zrobiło na mnie wrażenie. No ale są przecież i inne marki. A więc co komu się podoba w tym roku
Zapraszam do dyskusji! 🙂
10 kwietnia 2009 at 11:04ja bylam pod dużym wrażeniem reklam tych marek które wymieniłaż; h&m to wiadomo, ale reserved to przecież polska firma a tu takie zaskoczenie, widać że w końcu zaczeli myżleć o takich rzeczach. Ubrania wyglądają na droższe niż są w rzeczywistożci.
2 maja 2009 at 09:53Tatuum również zaprezentowało ciekawe modele w sowjej wiosenno/letniej kolekcji 🙂
Kapelusz musiałam Wam pokazać jest słodziutki 🙂
Spodnie z obniżonym krokiem
[usunięto_link]
6 maja 2009 at 08:14zobacz też roxy.com i sniegiwoda.com…..boskie:)
19 maja 2009 at 18:35Polecam przyjrzeć się wiosennym kolekcjom Leo Lazzi, KappAhl lub Reserved
[usunięto_link]28 maja 2009 at 11:35Tak kolekcja reserved bardzo fajna. Reebok się bardzo postarał i wydał dwie bardzo udane kolekcje moim zdaniem Cirque du Soleil i On the move. Sportowe ciuchy a takie bardzo kobiece.
Kolekcja Cirque du Soleil
[usunięto_link]Kolekcja On the move
[usunięto_link]:ok:
28 maja 2009 at 11:45Aaa znam te sportowe ubrania 😀
oglądałam i przymierzałam te topy Bra na szerokich ramiączkach, mają wbudowane staniki dlatego fajnie się układają i są wygodne.
A te ostatnie czarne buty to specjalne do biegania 😀9 lipca 2009 at 16:19A propos kolekcji wiosna lato to polecam waszej uwadze kolekcje letnie bielizny samanta
[usunięto_link]
oraz torebek skórzanych WuKaDor:
[usunięto_link]
a dodatkowo jeszcze ubrań Esprit:
[usunięto_link]16 lipca 2009 at 10:39wylookajcie sobie kolekcję Thornfield’a.:)
- AutorOdp.