kolorowe telefony.

• Autor
    Odp.
  • kwiatoo
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 7
    • Bywalec

hej dziewczyny! co sądzicie o tych kolorowych samsungach x520 z mixa, co je mumio reklamuje? moja siostra dostała od chłopaka różowy i jest rewelacyjny-ma np. radio. hmmm chyba moge sobie kupić taki sam?siostra mnie nie zabije?

CZKAWKA
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Dla mnie kolor nie gra roli ważne jest to ile ma przydatnych funkcji 🙂
    Polecam SE k750i jak dla mnie udany model.

j_lo19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Ja bym chciała mieć taki kolorowy telefonik 😯 Ale narazie musze sie zadowolić tym co mam 🙁

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

a co ma siostra do tego? Twoj wybor 😛

Monika10
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Jak nie wybrałas telefonu do tej pory to w Plusie w mixie znowu jest fajna promocja, sama wziełam sobie telefonik SE W200I, ma mp3 ale jest jeszcze Sagem.Ja wziełam SE bo wydawał mi sie fajniejszy.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

tak są fajne… ja takiego zielonego chciałam ale 600 zl kosztuje wiec nie ma mowy 🙁

msqlek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

W tej ofercie jest mnostwo innych telefonow. MOzna sobie wyrbac. Ten Sagem i W200i to tylko ze tak powiem flagowe aparaciki. A dalej jest jeszcze wiele telefonikow z muzyka 🙂

Monika10
    Member
    • Bywalec

Ale jak komuż zalezy naprawde na dobrym telefonie i nie drogim a np.majacym juz mp3 to nie trzeba moim zdaniem wydawac az 600 zł na jais wypasik, te w promocji tez bywaja fajne i kazda z nas cos dobrego zawsze znajdzie.

msqlek
    Member
    • Bywalec

No jest to zawsze jakies wyjscie wziac tel z oferta operatora. Jezeli jest szeroki wybor a ceny przystepne i co najwazniejsze stopien naszego zadowolenia bylby wysoki to mysle, ze stanowczo mozna sie zastanowic :)Gdy nie chcemy sie wiazac z siecia zostaje np. allegro 🙂

Monika10
    Member
    • Bywalec

Ja jestem w Plusie juz cos około 5 lat wiec mnie sie opłaca i nie zrezygnuje z niego przechodzac do innego operatora ponieważ nie zawiodłam sie na nich a trzeba przyznac telefony maja dobre , chodzi tu o wszelkie promoje

msqlek
    Member
    • Bywalec

No prosze mamy i wierna klientele 🙂 Promocje Plusa to jedno a ich wizerunek to drugie. Ostatnio w pamiec zapadla mi reklama z tym ojcem i synem, razem lepiej. Dosc ciekawe a jednoczesnie, przynajmniej mnie troche tak poruszylo.

Monika10
    Member
    • Bywalec

oj tak ta reklama z ojcem poruszyła mnie troszke tym bardziej ze przez ostsni czas ze swoim byłam w nie najlepszych stosunkach.Wiec tym bardziej wziełam telefon do reki i przeprosiłam.No cos musi byc w sile reklamy

Calorca
    Member
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Moim zdaniem ta reklama jest trochę niesmaczna i żeruje na ludzkich uczuciach, ale oczywiżcie kwestia gustu!

Co do telefonów to już chyba wyrosłam z takich z bajerami i z Anglii przywiozłam LG KG225 Butterfly, żliczny, malutki, czarny, z klapką, super dzwonki, ma też aparat fotograficzny(ale w ogóle z niego nie korzystam, od tego mam aparat cyfrowy), generalnie tani i żlicznusi i od kiedy go cały czas chodzi bez zarzutu! A telefon kupiony w mix’ie opyliłam na allegro i dzięki temu jestem nawet do przodu z kasą 🙂

devilia
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

mnie się podoba ten sagem. ładny ma taki stonowany czarny kolor. żliczny jest. se ma w sumie podobne funkcje, więc można i na wygląd postawić 🙂 w końcu nie każdy musi używać dużej liczby funkcji w telefonie 😉

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Dla mnie kolor nie gra roli ważne jest to ile ma przydatnych funkcji 🙂
    Polecam SE k750i jak dla mnie udany model.

popieram 🙂 wzielam go ze wzgledu na to ze ma i radio i mp.3,aparat ktory robi ladne fotki i nagrywa filmiki.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kolorowe telefony."

Przewiń na górę