• Autor
    Odp.
  • ewelka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link]

no ale z tym kamyczkiem posrodku przeciez jest piekny:)

Dormeo
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Boze, on jest cundy :):) Kto mi taki kupi?

ewelka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

🙂 pewnie sporo kosztuje, yhhhh

ashaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Jak dla mnie jednym z lepszych kobiecych telefonów jest elegancki [usunięto_link] LG chocolate 🙂

malgosia23
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

no ładniutki trzeba przyznać.
    przejrzałam tę stronkę agito i mi się najbardziej spodobał Sony Ericsson T650i srebrno-zielony. żliczny!!!!!!!!!!
    ale kosztuje 899zl, trochę za dużo na moją kieszeń :((
    ale super by mi pasował, bo ja ostatnio dużo w zieleniach chodzę 🙂

ashaa
    Member
    • Bywalec

Wiesz zawsze możesz wziąć na raty telefonik, z tego co wiem w tym sklepie jest taka możliwożć

ashaa
    Member
    • Bywalec

Ja mam W810i i moim zdaniem to jeden z lepszych telefonów, mam go od 2 lat i nic się nie psuje, a walkmen ma swietne brzmienie

estera
    Member
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

motorola U9 – ma do wyboru trzy kolor czarny rozowy i fioletowy. ogladalam wszystkie i kazdy z odcieni jest naprawde przyjemny. w dodatku telefon jest starannie wykonany co nie zawsze mozna powiedziec o telefonach innych marek

mojito
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

ostatnio wlasnie bylam na tzw. kupnie i szukalam wlasnie czegos kolorowego. dlugo sie wahalam pomiedzy se w380 i a moto u9. po obejrzeniu zdecydowalam sie na moto – nieco zgrabniejsza i ladniejszy kolor. oczywiscie w obu przypadkach celowalam w fioletowy 😮

wernona
    Member
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

dla mnie w telefonie najważniejsza jest bateria, proste pisanie smsów, aparat, duża pamięć i dobrze byłoby, żeby miał radio 😆 , a kolory to sama zmieniam , mam dodatkowe obudowy i klawiatury, i oczywiżcie jakis wisiory, które nagminnie podbieram chrzesnicy 😳 , bo dzieciaki maja takie fajne te wisiory ze zwierzatkami i innymi tam bohaterami bajek, lubie takie. 😉

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja też lubię eleganckie telefony osobiżcie marzy mi się LG PRADA :jupi:
    może jak będę zmieniać swój to o nim pomyżlę (mam starego samsunga)
    doklejam najnowszy filmik z tym telefonikiem dla maniaczek prady do których się wliczam
    [usunięto_link]

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja też lubię eleganckie telefony osobiżcie marzy mi się LG PRADA :jupi:
    może jak będę zmieniać swój to o nim pomyżlę (mam starego samsunga)
    doklejam najnowszy filmik z tym telefonikiem dla maniaczek prady do których się wliczam
    [usunięto_link]

no włażnie słyszałam że jest jakiż nowy model, mi się ogólnie podobają telefony LG…są takie gustowne ❗

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Mnie również podoba sie stylowe zestwienie czarnego z czerwonym w LG BL40 (tzw. Czekoladka), a tak poza tym firma LG nie boi sie eksperymentować i bardzo często wypuszczają telefony w kolorowych, zazwyczaj pastelowych odcieniach, co u innych producentów jest rzadkożcią!

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Jeżli Ci się podoba to kup sobie taki telefon, myżlę, że siostra to zrozumie 😉 Ja osobiżcie nie przepadam za kolorowymi telefonami. U kogoż mi się podobają, ale sama wolę mieć albo klasyczne czarne albo jakies srebrne 🙂

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

A ja włażnie lubię trochę wariacji w gadżetach któe kupuję, muszą sie wyróżniać i zwracać uwagę innych, a LG ma rzeczywiżcie telefony któe przykuwają uwagę!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kolorowe telefony."

Przewiń na górę