- AutorOdp.
- 27 czerwca 2008 at 19:37
[usunięto_link]
no ale z tym kamyczkiem posrodku przeciez jest piekny:)
28 czerwca 2008 at 08:18Boze, on jest cundy :):) Kto mi taki kupi?
29 czerwca 2008 at 15:58🙂 pewnie sporo kosztuje, yhhhh
9 lipca 2008 at 10:08Jak dla mnie jednym z lepszych kobiecych telefonów jest elegancki [usunięto_link] LG chocolate 🙂
10 lipca 2008 at 09:31no ładniutki trzeba przyznać.
przejrzałam tę stronkę agito i mi się najbardziej spodobał Sony Ericsson T650i srebrno-zielony. żliczny!!!!!!!!!!
ale kosztuje 899zl, trochę za dużo na moją kieszeń :((
ale super by mi pasował, bo ja ostatnio dużo w zieleniach chodzę 🙂10 lipca 2008 at 14:23Wiesz zawsze możesz wziąć na raty telefonik, z tego co wiem w tym sklepie jest taka możliwożć
22 lipca 2008 at 13:37Ja mam W810i i moim zdaniem to jeden z lepszych telefonów, mam go od 2 lat i nic się nie psuje, a walkmen ma swietne brzmienie
8 września 2008 at 18:30motorola U9 – ma do wyboru trzy kolor czarny rozowy i fioletowy. ogladalam wszystkie i kazdy z odcieni jest naprawde przyjemny. w dodatku telefon jest starannie wykonany co nie zawsze mozna powiedziec o telefonach innych marek
19 września 2008 at 13:48ostatnio wlasnie bylam na tzw. kupnie i szukalam wlasnie czegos kolorowego. dlugo sie wahalam pomiedzy se w380 i a moto u9. po obejrzeniu zdecydowalam sie na moto – nieco zgrabniejsza i ladniejszy kolor. oczywiscie w obu przypadkach celowalam w fioletowy 😮
30 października 2008 at 11:54dla mnie w telefonie najważniejsza jest bateria, proste pisanie smsów, aparat, duża pamięć i dobrze byłoby, żeby miał radio 😆 , a kolory to sama zmieniam , mam dodatkowe obudowy i klawiatury, i oczywiżcie jakis wisiory, które nagminnie podbieram chrzesnicy 😳 , bo dzieciaki maja takie fajne te wisiory ze zwierzatkami i innymi tam bohaterami bajek, lubie takie. 😉
9 stycznia 2009 at 20:09ja też lubię eleganckie telefony osobiżcie marzy mi się LG PRADA :jupi:
może jak będę zmieniać swój to o nim pomyżlę (mam starego samsunga)
doklejam najnowszy filmik z tym telefonikiem dla maniaczek prady do których się wliczam
[usunięto_link]11 stycznia 2009 at 22:24[usunięto_link] wrote:
ja też lubię eleganckie telefony osobiżcie marzy mi się LG PRADA :jupi:
może jak będę zmieniać swój to o nim pomyżlę (mam starego samsunga)
doklejam najnowszy filmik z tym telefonikiem dla maniaczek prady do których się wliczam
[usunięto_link]no włażnie słyszałam że jest jakiż nowy model, mi się ogólnie podobają telefony LG…są takie gustowne ❗
23 listopada 2009 at 16:53Mnie również podoba sie stylowe zestwienie czarnego z czerwonym w LG BL40 (tzw. Czekoladka), a tak poza tym firma LG nie boi sie eksperymentować i bardzo często wypuszczają telefony w kolorowych, zazwyczaj pastelowych odcieniach, co u innych producentów jest rzadkożcią!
8 grudnia 2009 at 14:06Jeżli Ci się podoba to kup sobie taki telefon, myżlę, że siostra to zrozumie 😉 Ja osobiżcie nie przepadam za kolorowymi telefonami. U kogoż mi się podobają, ale sama wolę mieć albo klasyczne czarne albo jakies srebrne 🙂
8 grudnia 2009 at 15:22A ja włażnie lubię trochę wariacji w gadżetach któe kupuję, muszą sie wyróżniać i zwracać uwagę innych, a LG ma rzeczywiżcie telefony któe przykuwają uwagę!
- AutorOdp.