- Ten temat ma 1 odpowiedź, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 1 miesiąc temu przez
fluss1.
- AutorWpisy
- 14 lipca 2010 o 18:25 #6934
Czeżć forum.
Skontaktowałem się z internautami przesiadującymi i udzielającymi porad na forach i blogach komputerowych*, którzy zgodzili się pomagać internautom w codziennych – komputerowych – problemach. Jeżli więc macie lub miałyżcie kiedyż problem z komputerem – wszelkie sprawy od problemów z podłączeniem myszki, wybór antywirusa, monitora, dobrego komputera dla dziecka aż do wirusów, które niszczą cały komputer – polecam wam http://www.trybawaryjny.pl (zaznaczam, że jest to polecenie – zwrócenie uwagi na wartożciową stronę, a nie reklama. Różni się to chociażby tym, że Tryb Awaryjny tworzą internauci – nie firma. Nikt nic nie sprzedaje).Ideą jest wspólna pomoc wszystkich specjalistów z branży zwykłym internautom.
Nie ma w tym reklamy. Wszyscy robią to z własnej woli.W skrócie – coż się dzieje nie tak z twoim komputerem, możesz poprosić o pomoc specjalistów, którzy chętnie to zrobią (to co innego, niż szukać w google porad czy pisać na ożlep na forach prosząc o pomoc).
Ps.
Mam nadzieję, że taka strona wam się przyda i pozytywnie ją odbierzecie. Możecie też żmiało pisać czego w niej nie rozumiecie lub co wam się nie podoba. Będzie to bardzo pomocne.Pozdrawiam,
Bartek*w tym z redaktorami różnych magazynów, specjalistami pracujący w branży IT (jak Arek Zakrzewski – specjalista pracujący w jednej z firm antywirusowych, czy Nookie – pomagał w namierzeniu oszustów włamujących się do prywatnych tel. komórkowych) itp.,
Nikt nic nie promuje. Wszyscy robią to z własnej woli i chęci.8 maja 2013 o 23:33 #175433Ja mam problem z linuxem jak na ubuntu zmienić sobie do połączenia LAN adres mac?
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.