- AutorOdp.
- 16 lipca 2012 at 11:03
Wybieracie się w sierpniu na koncert? Słyszeliżcie jaka zadyma się w okół tego zrobiła? Koncert jest 1 sierpnia, a wtedy jest rocznica powstania warszawskiego i powstał z tego wielki problem.przejmujecie się takimi rzeczami? Moim zdaniem pełno szumu bez potrzeby.
16 lipca 2012 at 12:24taaaa, nawet już są akcje typu „nie idź na madonne” i można się podpisywać. mnie to nie obchodzi szczerze mówiąc. dla mnie te dwa wydarzenia kompletnie się nie wykluczają i tyle. nie mam zamiaru rezygnować z koncertu.
17 lipca 2012 at 11:14Czyli rozumiem, że tez idziesz 😀 a jesteż z Warszawy? Jeżli nie, to załatwiasz jakiż nocleg czy wracasz od razu po?
18 lipca 2012 at 09:17Ja już sama nie rozumiem, czy to chodzi o samą Madonnę czy o datę i wtedy wszelkie koncerty nie są mile widziane?
Osobiżcie też nie widzę w tym żadnego problemu. Po raz kolejny Madonna ma darmową dodatkową promocję we wszystkich mediach.18 lipca 2012 at 10:15Generalnie chodzi o datę, że w rocznicę wybuchu powstania to nie wypada. Ale ja się pytam dlaczego?? Patrząc w ten sposób to każdego dnia można znaleźć jakież żwięto które jest przeciwwskazaniem do koncertu i zabawy. To do kina na komedię też 1 sierpnia w warszawie iżć nie można? Bez sensu.
Nie caroo, nie jestem z W-wy. My będziemy nocowali na Nowym świecie. Tam mój chłopak ogarnął jakież miejscówki, ale nawet nie wiem jakie dokładnie bo zostawiłam to jemu:P mogę dopytać 😉
18 lipca 2012 at 12:29no chętnie chętnie, najlepiej jakbyż znała stronkę int.
- AutorOdp.