Koncert Madonny 1 sierpnia

• Autor
    Odp.
  • carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

Wybieracie się w sierpniu na koncert? Słyszeliżcie jaka zadyma się w okół tego zrobiła? Koncert jest 1 sierpnia, a wtedy jest rocznica powstania warszawskiego i powstał z tego wielki problem.przejmujecie się takimi rzeczami? Moim zdaniem pełno szumu bez potrzeby.

Aria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

taaaa, nawet już są akcje typu „nie idź na madonne” i można się podpisywać. mnie to nie obchodzi szczerze mówiąc. dla mnie te dwa wydarzenia kompletnie się nie wykluczają i tyle. nie mam zamiaru rezygnować z koncertu.

carooo
    Member
    • Zapaleniec

Czyli rozumiem, że tez idziesz 😀 a jesteż z Warszawy? Jeżli nie, to załatwiasz jakiż nocleg czy wracasz od razu po?

Lawendowa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja już sama nie rozumiem, czy to chodzi o samą Madonnę czy o datę i wtedy wszelkie koncerty nie są mile widziane?
    Osobiżcie też nie widzę w tym żadnego problemu. Po raz kolejny Madonna ma darmową dodatkową promocję we wszystkich mediach.

Aria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Generalnie chodzi o datę, że w rocznicę wybuchu powstania to nie wypada. Ale ja się pytam dlaczego?? Patrząc w ten sposób to każdego dnia można znaleźć jakież żwięto które jest przeciwwskazaniem do koncertu i zabawy. To do kina na komedię też 1 sierpnia w warszawie iżć nie można? Bez sensu.

Nie caroo, nie jestem z W-wy. My będziemy nocowali na Nowym świecie. Tam mój chłopak ogarnął jakież miejscówki, ale nawet nie wiem jakie dokładnie bo zostawiłam to jemu:P mogę dopytać 😉

carooo
    Member
    • Zapaleniec

no chętnie chętnie, najlepiej jakbyż znała stronkę int.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Koncert Madonny 1 sierpnia"

Przewiń na górę