- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2010 at 17:31
dziewczyny, moja kolezanka jest swietna tancerka. namawiam ja do wziecia udzialu w tym konkurscie ycd: [usunięto_link]
tylko jest troche niesmiala. mysliscie, ze wyslanie jakiegos jej filmiku przeze mnie bedzie nie fair?:>29 kwietnia 2010 at 23:20ja własnie też ostatnio słyszałam o tym konkursie…. i kto wie może nawet spróbuję ale musze dokladnie się zapoznac co jak i z caym sie to w ogole je 😉 ale kto wie moze jeszcze ktos z nas bedzie sławny 😀
30 kwietnia 2010 at 17:38eeeee moim zdaniem powinnaż wysłać, ale powiedz jej o tym dopiero w momencie kiedy dostanie się do wyższego etapu 😉 w tedy będzie ci wdzięczna a jak się nie dostanie to nie będzie jej bolało bo nic jej nie powiesz;)
30 kwietnia 2010 at 19:26no wlasnie wydaje mi sie, ze jesli juz dostanie sie dalej to bardzo sie ucieszy, na pewno bedzie sie stresowac, ale wlasnie brakuje jej takiej motywacji by zrobic pierwszy krok, a takie warsztaty, wystep w tv to jakas szansa.
30 kwietnia 2010 at 21:48więc nie czekaj ani chwili żlij filmik i daj nam znać jak to wszystko się zakonczyło…. a swoja droga może ja tez namowie kilka osob… przez te wszystkie programy taniec stal sie niesamowicie modny 🙂
2 maja 2010 at 16:56pamietaj że musi to być coż takiego żeby wybrali ją z pożród iluż tam uczestników… musi się rzucać w oczy 😉
2 maja 2010 at 17:22ja mam tylko jej filmy z riznych konkursow, ale lepiej byloby miec film, ktory wyglada na nagrany specjalnie na konkurs. wiem, ze kolezanka ma kilka takich filmikow, a wiec musze je sobie tylko zgrac;p
2 maja 2010 at 21:39dobra, nie będę się wymądrzał w postawionym temacie…
ale wiecie, ja uważam, że taniec, to coż, co dopełnia bardzo wnikliwie związek… Nawet czasem se myżlę, że seks wyraża się w tańcu, a nawet że by przeżyć prawdziwie seks trzeba najpierw zatańczyć 😆
z moją Przyjaciółką mamy bardzo dużą ochotę zapisać się na jakiż kurs porządnego tańca – tylko… nie wem czy nam starczy czasuuuu 👿
2 maja 2010 at 22:37@paulajna wrote:
a jak przyjdzie jej stanąć w drugim etapie czy na warsztatach to przełamie nieżmiałożć?
Paulajna, myżlę, że tak 😆 ona jest bardzo żmiałą kobietą 😉
zresztą ja jeszcze bardziej – jak widzisz na tym forum 😉wiesz, a chodzi o to, że zobaczyliżmy oboje, że w tańcu wyrażamy siebie jeszcze bardziej, aniżeli w największych orgazmach… a tak inaczej seks, to wspaniały taniec, tylko trzeba go trochę umieć, rozumieć i… czuć… nie sądzisz? :-
2 maja 2010 at 22:40ja też bym się zapisała na kurs czy odniesie skutek czy nei tego nie wiem ale wiem ze koszty sa bardzo duze… i wiem ze w najblizszym czasie sobie na to nie bede mogla pozwolic…. a seks i taniec…. moze cos w tym jest 😉
2 maja 2010 at 22:49[usunięto_link] wrote:
ja też bym się zapisała na kurs czy odniesie skutek czy nei tego nie wiem ale wiem ze koszty sa bardzo duze…
ja wiem… nie aż takie duże! jeżli pracujecie. co? 😉
[usunięto_link] wrote:
i wiem ze w najblizszym czasie sobie na to nie bede mogla pozwolic….
czemu jesteż taką malkontentką? 😉 może jednak? 😀
[usunięto_link] wrote:
a seks i taniec…. moze cos w tym jest 😉
niezbicie! uwierz! daj się ponieżć, Dziewczyno a passa doble lub w tangu ;)ja uważam, że lepiej zatańczyć przed, aniżeli po :}}
3 maja 2010 at 17:10@paulajna wrote:
a jak przyjdzie jej stanąć w drugim etapie czy na warsztatach to przełamie nieżmiałożć?
mysle, ze tak, na scenie staje sie inna osoba wrecz:) bardzo odwazna.
4 maja 2010 at 10:48filmiki udalo mi sie zdobyc, pozostaje mi juz tylko teraz wybrac cos i wyslac. podpytalam sie jeszcze kumpeli o ten konkurs i mowi, ze fajny, ale nie moze sie zdecydowac, moze jeszcze sa namowie i nie bede musiala wysylac nic po kryjomu;p
4 maja 2010 at 18:56hard-man nie stać mnie bo jestem studentką i niestety nie pracuje 😉 czy ja wiem czy jestem malkontentką chyba wręcz przeciwnie…. ale jestem realistką jak poznam faceta co będzie uczył tańca to może się wkręcę za pół ceny 🙂
polin a ile filmików mozna zamiescic?4 maja 2010 at 23:14mimo wszystko mam chęć zatańczyć z Wami – ostro czy romantycznie? 😉
obie opcje mają swoje walory 😀 hej!
- AutorOdp.