- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 09:36
[usunięto_link] wrote:
hard-man nie stać mnie bo jestem studentką i niestety nie pracuje 😉 czy ja wiem czy jestem malkontentką chyba wręcz przeciwnie…. ale jestem realistką jak poznam faceta co będzie uczył tańca to może się wkręcę za pół ceny 🙂
polin a ile filmików mozna zamiescic?kazda osoba jeden filmik, ale w sumie mozna na nim pokazac duzo rzeczy, kilka stylow.
5 maja 2010 at 14:54[usunięto_link] wrote:
mimo wszystko mam chęć zatańczyć z Wami – ostro czy romantycznie? 😉
obie opcje mają swoje walory 😀 hej!
ooo jaki tancerz zamiłowany jak zapiszesz się do konkursu i wygrasz to nawet z tobą zatańczymy ;p (myżlę że koleżanka też się zgodzi) co ty na to;>
5 maja 2010 at 14:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
hard-man nie stać mnie bo jestem studentką i niestety nie pracuje 😉 czy ja wiem czy jestem malkontentką chyba wręcz przeciwnie…. ale jestem realistką jak poznam faceta co będzie uczył tańca to może się wkręcę za pół ceny 🙂
polin a ile filmików mozna zamiescic?kazda osoba jeden filmik, ale w sumie mozna na nim pokazac duzo rzeczy, kilka stylow.
bo tak sobie pomyżlałam że tak ty wyżlesz filmik koleżanki a później ona zechce też wysłać swój to mogą być nieprzyjemnożci.
5 maja 2010 at 22:26ohhhh…. przepraszam 😉 zapomniałam się ! dobrze że mi przywróciłaż równowagę ;D a tak w ogóle muszę zachęcić kilka osób 🙂
6 maja 2010 at 16:49[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
bo tak sobie pomyżlałam że tak ty wyżlesz filmik koleżanki a później ona zechce też wysłać swój to mogą być nieprzyjemnożci.
mysle, ze mi powie, ze zamiereza wyslac swoj filmik to wtedy powiem, ze juz ja uprzedzilam;p
jesli do jutra jej nie namowie to wysylam sama:D6 maja 2010 at 20:40bo będziesz miała niezbyt wesoła jak wyżlesz a ona powie że jednak też chce i to co ty wysłałaż jej sie nie będzie podobało może poczekaj do ostatniego dnia ….
6 maja 2010 at 22:34a co powiecie o pasa doble – dobrze piszę? 😉
hej dziewczyny – ja już się uczę! 😆
7 maja 2010 at 14:04[usunięto_link] wrote:
bo będziesz miała niezbyt wesoła jak wyżlesz a ona powie że jednak też chce i to co ty wysłałaż jej sie nie będzie podobało może poczekaj do ostatniego dnia ….
hm, no to moze wstrzymam sie ze dwa dn:>
dzisiaj ma jakis wystep, pojde z kamera, moze cos ciekawego nagram:D7 maja 2010 at 16:56[usunięto_link] wrote:
a co powiecie o pasa doble – dobrze piszę? 😉
hej dziewczyny – ja już się uczę! 😆
Pasodoble powiadasz;> no to jest dopiero „żywy” taniec… ohhh… mogłabym…. popatrzeć ;)) ale jak zatańczysz to ci pogratuluję…
ucz się ucz….. już nie mogę się doczekać;D7 maja 2010 at 17:12[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
bo będziesz miała niezbyt wesoła jak wyżlesz a ona powie że jednak też chce i to co ty wysłałaż jej sie nie będzie podobało może poczekaj do ostatniego dnia ….
dzisiaj ma jakis wystep, pojde z kamera, moze cos ciekawego nagram:Djednym słowem życzę ci powodzenia i informuj nas o postępach 😉
7 maja 2010 at 23:22[usunięto_link] wrote:
ohhhh…. przepraszam 😉 zapomniałam się ! dobrze że mi przywróciłaż równowagę ;D a tak w ogóle muszę zachęcić kilka osób 🙂
no i masz głosować na dziewczyny. Żeby nie było, że Ci nagie torsy zawrocą w głowie :)[/quote]
oj…. jeżli nagie torsy beda piekne i umiesnione i kaloryfery… oj bedzie mi ciezko glosowac na te babki ktore i tak maja wiecejszczescia niz rozumu ze wlasni z nimi tancza;D ale postaram sie ;D
8 maja 2010 at 14:42[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
dzisiaj ma jakis wystep, pojde z kamera, moze cos ciekawego nagram:Djednym słowem życzę ci powodzenia i informuj nas o postępach 😉
nagranie zkonkursu swietne!! dzisiaj pokaze kumpeli i mam nadzieje, ze teraz to juz na prawde sama sie zdecyduje.
nawet nie wiedzialam, ze mam takie zdolnosci operatorskie;p8 maja 2010 at 19:42ty sprawdz może są jakies konkursy a`propos to zaliczysz dwie pieczenie przy jednym ogniu
8 maja 2010 at 22:05bardzo lubię potańczyć
na konkurs chyba bym się jednak nie wybrał
osobiżcie wolę prywatniejsze klimatychociaż kto to wie 😉 różne macie sposoby na nas…
na razie rozglądam się rozważnie po bokach…
czy jakaż sekutna laska nie zapisze mnie na jakiż 😆8 maja 2010 at 23:10[usunięto_link] wrote:
bardzo lubię potańczyć
na konkurs chyba bym się jednak nie wybrał
osobiżcie wolę prywatniejsze klimatychociaż kto to wie 😉 różne macie sposoby na nas…
na razie rozglądam się rozważnie po bokach…
czy jakaż sekutna laska nie zapisze mnie na jakiż 😆hmmm dożć interesujące… mówisz że lubisz potańczyć a kwestia czy umiesz? uważasz że dobrze się ruszasz? masz coż w sobie? no i oczywiscie kwestia tego jak jesteż zbudowany?;> podzielisz się odpowiedziami z klasą?
- AutorOdp.