- AutorOdp.
- 9 listopada 2009 at 15:22
czyli wszystko na ten temat… Wasze doswiadczenie z kosmetykami może się przydać innym mamom, co polecacie, a czego nie… temat szeroki, począwszy od chusteczek, przez mydełka, oliwki, szampony, na kremach kończąc…
10 listopada 2009 at 15:05u nas też była alergia na oliwkę johnsonna… chusteczek Cleanic używam, też widziałam, ze jakiż czas temu zmieniła się nazwa… a jakie oni mają jeszcze kosmetyki?
15 listopada 2009 at 19:37płatki? te duże takie? też je bardzo lubię, nie spotkałam sie z takimi żadnej innej firmy, bardzo fajne, używałam ich jak mały miał odparzenia i bałam się myc go chusteczkami, to wtedy tylko wodą, sama zresztą po porodzie też się nimi myłam…
2 grudnia 2009 at 17:08no fakt, ja sporadycznie zakładam soczewki, ale coż mi się robi jak czuję cos na oku, nawet jak nie mam soczewek to mi te nitki przeszkadzały…
a w ogóle to widziałyżcie konkurs na chusteczkach cleanic?
3 grudnia 2009 at 21:51chodzi o pokój marzeń 🙂 my już swój pokój mamy:
[usunięto_link]7 grudnia 2009 at 14:47Bardzo dobre kosmetyki oferuje marka HIPP. Dzieci lubią dostawać uczulenie od np. oliwki albo chusteczek nawilżających, ale po produktach tej marki naprawdę nic się nie dzieje. Znalazłam dodomku.pl i tam maja bardzo dużo produktów tej marki, z tego co się zorientowałam w bardzo przystępnych cenach.
7 grudnia 2009 at 21:26mój dostawał wysypki po j&j, ale po kindii nic sie nie dzieje, ma żliczna skorę 🙂
14 grudnia 2009 at 20:26dokładnie to samo widziałam u nas 🙂
4 stycznia 2010 at 18:31tylko jeden punkt za opakowanie? myżlałam, że wiecej 🙄
6 stycznia 2010 at 18:33aaaaaa… no to super… jeżli ktoż jeszcze szybko zgarnie kilka kodów to może sporo nadrobić 😉
6 czerwca 2010 at 20:10ja uzywam nivea sa najlepsze:)
- AutorOdp.