Kosmetyki Oriflame

• Autor
    Odp.
  • faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

firma jest dożć znana i chyba jej produkty dożć dobre skoro tak długo utrzymuję się na rynku.
    EDIT:kowal2

Renata78
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

nie wiem jak kosmetyki kolorowe, ale te pielęgnacyjne są wg mnie dobre i w rozsądnych cenach

madlen1512
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja często używam kosmetyków z tej firmy i muszę przyznać, że są one bardzo dobrej jakożci. Jeżli chodzi o cenę to myżlę, że jest przystępna. Często są różne promocje i wtedy można kupić kosmetyki w bardzo korzystnej cenie. Ja akurat w rodzinie mam klubowiczkę Oriflame 🙂

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Firma jest mi znana:) choć jej kosmetyków używam bardzo rzadko. Ale jeżli już je stosowałam, to byłam zadowolona.

Loona
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

od lat jestem konsultantka Oriflame 🙂 kosmetyki sa dobrej jakożci, marki są często odżwieżane, wprowadzają też co jakiż czas nowe linie. Cenowo przystępne. Jesli masz potencjalnych klientów to pewnie że zostań konsultantka:) będziesz miała kosmetyki taniej dla siebie, no i przy dużych zamówieniach możesz tez zarobić;)

lauratyr
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

hmmm oriflame jest spoko chociaż np avonu nie lubie. fajne tez sa kosmetyki flosleku

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Z tymi wysyłkowymi markami jest włażnie taki problem, że same przychodzą do Ciebie:) Leżą sobie grzecznie w kąciku, z braku laku poprzeglądasz, wpadnie Ci w oko a to to, a to tamto i potem okazuje się, że stówka nie Twoja:) Ja kupuje kosmetyki w normalnych drogeriach, ale Oriflamem i Avonem nie pogardzę. Czężciej jednak kupuje kosmetyki pielęgnacyjne (szczególnie maseczki) niż do malowania. W sumie tylko pare razy przez kilka lat zdarzyło mi sie nie być zadowoloną z zakupu, który i tak mogłam zwrócić.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Z tymi wysyłkowymi markami jest włażnie taki problem, że same przychodzą do Ciebie:) Leżą sobie grzecznie w kąciku, z braku laku poprzeglądasz, wpadnie Ci w oko a to to, a to tamto i potem okazuje się, że stówka nie Twoja:)

dokładnie, vajola 😆
    dochodzę do… wniosku, że Cię coraz bardziej kocham 😉

[usunięto_link] wrote:

Ja kupuje kosmetyki w normalnych drogeriach, ale Oriflamem i Avonem nie pogardzę.

też Ci chętnie przytaknę, Kochanie 😉

[usunięto_link] wrote:

Czężciej jednak kupuje kosmetyki pielęgnacyjne (szczególnie maseczki) niż do malowania. W sumie tylko pare razy przez kilka lat zdarzyło mi sie nie być zadowoloną z zakupu, który i tak mogłam zwrócić.

słuchaj, gadsza dokładnie tak, jak moja: znaczy mówisz prawdę jupi

z tym że mam coż z Oriflame i nawet lubię ten zapach 🙄

ps. a mógłbym się Was Moje Drogie poradzić – co kupić? pewnie nie 😈

kamilla1
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Szkoda tylko, że nie zawsze kosmetyki wystarczają. Ja wybieram się na zabieg korekcji nosa do dr Osucha. Czy może słyszałyżcie coż o nim?

Aleksandra Samos
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Firma jest znana ale osobiżcie kupuje u swoich sprawdzonych sprzedawców i swoje ulubione produkty nie koniecznie z oriflamę. Nawet jeszcze nie miałam okazji zapoznać się z ich produktami, wolę sprawdzonych sprzedawców 😉

Artichoke
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja sporo używam, bo jestem konsultantką, ale kupuje tylko dla siebie i przyjaciółki 🙂 Niestety na sprzedawcę się nie nadaję.
    Ogólnie maja trochę dobrych rzeczy, najwazniejsze dla mnie jest to, że nie uczulaja!!! Kosmetyki kolorowe opłaca sie w promocji!
    Zdecydowanie za drogie są żele pod prysznic.
    Zapachy z Oriflame dla mnie najfajniejsze te z najtanszych 🙂
    Kremów do twarzy z Ori nie kupuję, bo są za drogie.

buszujaca7890
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

ja mogłabym polemizować na ten temat.. Firma po prostu wyrobiła sobie markę i mocno ugruntowała się na rynku, ale to nie poszło w parze z jakożcią produktów, które są po prostu byle jakie. Byłam konsultantką przez kilka lat i wiem jak to działa, od podszewki..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kosmetyki Oriflame"

Przewiń na górę