- AutorOdp.
- 24 sierpnia 2010 at 07:25
firma jest dożć znana i chyba jej produkty dożć dobre skoro tak długo utrzymuję się na rynku.
EDIT:kowal29 września 2010 at 08:20nie wiem jak kosmetyki kolorowe, ale te pielęgnacyjne są wg mnie dobre i w rozsądnych cenach
23 września 2010 at 09:34Ja często używam kosmetyków z tej firmy i muszę przyznać, że są one bardzo dobrej jakożci. Jeżli chodzi o cenę to myżlę, że jest przystępna. Często są różne promocje i wtedy można kupić kosmetyki w bardzo korzystnej cenie. Ja akurat w rodzinie mam klubowiczkę Oriflame 🙂
17 kwietnia 2011 at 11:13Firma jest mi znana:) choć jej kosmetyków używam bardzo rzadko. Ale jeżli już je stosowałam, to byłam zadowolona.
25 lipca 2011 at 12:12od lat jestem konsultantka Oriflame 🙂 kosmetyki sa dobrej jakożci, marki są często odżwieżane, wprowadzają też co jakiż czas nowe linie. Cenowo przystępne. Jesli masz potencjalnych klientów to pewnie że zostań konsultantka:) będziesz miała kosmetyki taniej dla siebie, no i przy dużych zamówieniach możesz tez zarobić;)
28 listopada 2012 at 19:01hmmm oriflame jest spoko chociaż np avonu nie lubie. fajne tez sa kosmetyki flosleku
7 grudnia 2012 at 10:23Z tymi wysyłkowymi markami jest włażnie taki problem, że same przychodzą do Ciebie:) Leżą sobie grzecznie w kąciku, z braku laku poprzeglądasz, wpadnie Ci w oko a to to, a to tamto i potem okazuje się, że stówka nie Twoja:) Ja kupuje kosmetyki w normalnych drogeriach, ale Oriflamem i Avonem nie pogardzę. Czężciej jednak kupuje kosmetyki pielęgnacyjne (szczególnie maseczki) niż do malowania. W sumie tylko pare razy przez kilka lat zdarzyło mi sie nie być zadowoloną z zakupu, który i tak mogłam zwrócić.
10 stycznia 2013 at 00:35[usunięto_link] wrote:
Z tymi wysyłkowymi markami jest włażnie taki problem, że same przychodzą do Ciebie:) Leżą sobie grzecznie w kąciku, z braku laku poprzeglądasz, wpadnie Ci w oko a to to, a to tamto i potem okazuje się, że stówka nie Twoja:)
dokładnie, vajola 😆
dochodzę do… wniosku, że Cię coraz bardziej kocham 😉[usunięto_link] wrote:
Ja kupuje kosmetyki w normalnych drogeriach, ale Oriflamem i Avonem nie pogardzę.
też Ci chętnie przytaknę, Kochanie 😉
[usunięto_link] wrote:
Czężciej jednak kupuje kosmetyki pielęgnacyjne (szczególnie maseczki) niż do malowania. W sumie tylko pare razy przez kilka lat zdarzyło mi sie nie być zadowoloną z zakupu, który i tak mogłam zwrócić.
słuchaj, gadsza dokładnie tak, jak moja: znaczy mówisz prawdę jupi
z tym że mam coż z Oriflame i nawet lubię ten zapach 🙄
ps. a mógłbym się Was Moje Drogie poradzić – co kupić? pewnie nie 😈
29 stycznia 2013 at 08:29Szkoda tylko, że nie zawsze kosmetyki wystarczają. Ja wybieram się na zabieg korekcji nosa do dr Osucha. Czy może słyszałyżcie coż o nim?
3 kwietnia 2013 at 15:58Firma jest znana ale osobiżcie kupuje u swoich sprawdzonych sprzedawców i swoje ulubione produkty nie koniecznie z oriflamę. Nawet jeszcze nie miałam okazji zapoznać się z ich produktami, wolę sprawdzonych sprzedawców 😉
10 kwietnia 2013 at 21:48Ja sporo używam, bo jestem konsultantką, ale kupuje tylko dla siebie i przyjaciółki 🙂 Niestety na sprzedawcę się nie nadaję.
Ogólnie maja trochę dobrych rzeczy, najwazniejsze dla mnie jest to, że nie uczulaja!!! Kosmetyki kolorowe opłaca sie w promocji!
Zdecydowanie za drogie są żele pod prysznic.
Zapachy z Oriflame dla mnie najfajniejsze te z najtanszych 🙂
Kremów do twarzy z Ori nie kupuję, bo są za drogie.25 kwietnia 2013 at 09:44ja mogłabym polemizować na ten temat.. Firma po prostu wyrobiła sobie markę i mocno ugruntowała się na rynku, ale to nie poszło w parze z jakożcią produktów, które są po prostu byle jakie. Byłam konsultantką przez kilka lat i wiem jak to działa, od podszewki..
- AutorOdp.