- AutorOdp.
- 5 lutego 2008 at 19:18
*5 jajek
*bułka czerstwa
*mleko
*tłuszcz
*przyprawy
*bułka tarta
*cebulaSposób wykonania:
Ugotowac jaja na twardo, cebule posiekać, zeszklićna tłuszczu, ugotowane jaja obrać, namoczoną bułkę odcisnąc, zmielić jaja, bułkę i zeszkloną cebule, dodac surowe jajo, przyprawy, połaczyć składniki, uformowac kotleciki, otoczyć w bułce tartej, podawac z surówkami7 lutego 2008 at 16:29[usunięto_link] wrote:
*5 jajek
*bułka czerstwa
*mleko
*tłuszcz
*przyprawy
*bułka tarta
*cebulaSposób wykonania:
Ugotowac jaja na twardo, cebule posiekać, zeszklićna tłuszczu, ugotowane jaja obrać, namoczoną bułkę odcisnąc, zmielić jaja, bułkę i zeszkloną cebule, dodac surowe jajo, przyprawy, połaczyć składniki, uformowac kotleciki, otoczyć w bułce tartej, podawac z surówkamiJuż się zabieram do przygotowania.
(długo szukałam tego przepisu)
8 lutego 2008 at 21:43i jak udały się kotlciki?;>
28 kwietnia 2008 at 14:10Ja zrobilam te kotleciki i wyszly super (troszke malo slone) ale wszystkim smakowaly. Uleszpylam jes troche i dodalam pieczarki 🙂
19 czerwca 2008 at 14:05super te kotleciki – bardzo smaczne. ja nawet nie wiedziałam, że tak wiele rożnych potraw można z jajkami zrobić, teraz kupiłam sobie taką książkę [usunięto_link]
i codziennie tworzę coż nowego. mam nadzieję, że mi cholesterol nie skoczy:D23 czerwca 2008 at 12:33Oj napaliłam sie na te kotleciki. Może jutro zrobię, bo dziż to do mamy idę na obiadzik. Smacznego 🙂 😆
- AutorOdp.