- AutorOdp.
- 5 lutego 2008 at 19:20
*kalafior
*1cebula
*5 dag smalcu
*bułka tarta
* 2 jaja
*sól, pieprzSposób wykonania:
Kalafior opłukac, obrać, ugotowac w wodzie z solą, odsączyć,rozdrobnić przy pomocy widelca, cebulę przysmazyć na tłuszczu, dodac do kalafiora, wymieszac z jajem, przyprawic,uformować kotlety, smażyć na rozgrzanym tłuszczu7 lutego 2008 at 16:31[usunięto_link] wrote:
*kalafior
*1cebula
*5 dag smalcu
*bułka tarta
* 2 jaja
*sól, pieprzSposób wykonania:
Kalafior opłukac, obrać, ugotowac w wodzie z solą, odsączyć,rozdrobnić przy pomocy widelca, cebulę przysmazyć na tłuszczu, dodac do kalafiora, wymieszac z jajem, przyprawic,uformować kotlety, smażyć na rozgrzanym tłuszczuJa jednak zamiast smalcu wolę olej rożlinny.
Pozdrawiam - AutorOdp.