- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2007 at 20:29
Znacie jakies dobre kremy wyszczuplajace? :)Pelno jest tego w sklepach, a chcialabym poznac opinie dziewczyn ktore juz jakis stosowaly 馃槈
Wiem ze sam krem nie pomoze, ale zawsze to jakis dodatek do cwiczen.
Zastanawiam sie nad garnier tym gadzetem do masazu 馃槈 Probowala ktoras w was? Lub czy mozecie polecic cos innego i podac jaka ma cene i jak mniej wiecej dziala, czy sa efekty, jak sie wchlania 馃檪12 sierpnia 2007 at 14:07ja uzywam zfirmy eveline i sa dobre dobrez sie wchniajaja
12 sierpnia 2007 at 15:07A czy takie kremy wogole daj膮 jakies efekty?? 馃檪
12 sierpnia 2007 at 20:49Same u偶ywanie kremu nie daje raczej efekt贸w. Ja je 艂膮cze z 膰wiczeniami… brzuszki i par臋 minutek na rowerku stacjonarnym i jestem raczej zadowolona 馃檪
A u偶ywam tych z serii eveline, ale niedawno kupi艂am dla odmiany z serii AA.. du偶y plus za zapach, za konstystencj臋 i nie ch艂odz膮 cia艂a jak eveline, co w ch艂odne dni nie jest przyjemne.
4 wrze艣nia 2007 at 15:54sam krem nic nie daje; podstawa to cwiczenia i dieta moim zdaniem; nie znalazlam jeszcze kremu po ktorym faktycznie bylaby widoczna roznica:(
4 wrze艣nia 2007 at 17:09te偶 jestem zdania 偶e takie kremy nic nie daj膮, najlepiej dba膰 jedz膮c owoce i warzywa, no i pij膮c jakie偶 soki owocowe…
15 wrze艣nia 2007 at 05:30[usuni臋to_link] wrote:
te偶 jestem zdania 偶e takie kremy nic nie daj膮, najlepiej dba膰 jedz膮c owoce i warzywa, no i pij膮c jakie偶 soki owocowe…
i cwiczyc cwiczyc cwiczyc. kremy wyszczuplajace to bujda.
15 wrze艣nia 2007 at 08:24Niby nie za bardzo mam co wyszczupla膰, ale tak wzi臋艂am z p贸艂ki mojej mamy krem Avon Solutions wyszczuplaj膮cy, posmarowa艂am si臋 mo偶e z 4 razy(co najmniej po艂ow臋 mniej) i jak siostra mierzy艂a mnie w pasie, bo szyje mi sp贸dnic臋 to straci艂am 4 cm 馃檮 Wi臋c chyba jkest skuteczny 馃榾
15 wrze艣nia 2007 at 21:56[usuni臋to_link] wrote:
Niby nie za bardzo mam co wyszczupla膰, ale tak wzi臋艂am z p贸艂ki mojej mamy krem Avon Solutions wyszczuplaj膮cy, posmarowa艂am si臋 mo偶e z 4 razy(co najmniej po艂ow臋 mniej) i jak siostra mierzy艂a mnie w pasie, bo szyje mi sp贸dnic臋 to straci艂am 4 cm 馃檮 Wi臋c chyba jkest skuteczny 馃榾
no jako偶 mi sie wierzy膰 nie chce, musia艂a偶 schudn膮c od czego偶 innego
16 wrze艣nia 2007 at 10:08Ci臋zko jest schudn膮膰 siedz膮c w domu przed kompem albo TV. Nie wierz, ja tez nie wierzylam dopoki nie zobaczylam;D
- AutorOdp.