• Autor
    Odp.
  • krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

@Józia wrote:

Jaki każdy wie? Nikt wie! Wy wiecie co jakaż tam, skądż tam Józia ( która przecież wcale nie musi być kobietą. Bo może jestem jakimż zboczeńcem?) ma w majtkach.

Jeżli ktoż sam sugeruje ze jest zboczeńcem to może nie powinno sie to skończyć tylko na ostrzeżeniu??:>

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

A ja krlnk uważam, że twoja nauka nie powinna się skończyć tylko na pierwszych klasach podstawówki, bo może w dalszych nauczonoby cię, że założenie nie musi być sugestią.

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ahhh no coż zycie było by smutne gdyby wszyscy od razu wyłapywali ironie 😉

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

no ładnie 🙂

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Ja myżle że to nie krosta ale tak jak mówisz guz- guz mózgu…;] nie wiem po co takie posty zakładasz co do grzyba i krost w tych miejscach bo jak juz komus cos takiego powstaje to powinien iżc do gina a nie pytać na forum czy ktos cos takiego miał bo nawet jak to chyba troche osobisty temat i każdy Cię wyżmieje a nie Ci odpowie…i nie ożmieszaj sie tu bo poważnie no szkoda mi Ciebie….

medoff
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Krosta w kroczu wale nie musi oznaczać braku higieny… tak samo grzybica! skąd wiecie że np jej chłopak jej czymż nie zaraził ?? albo była na basenie … nie oceniajcie ludzi zbyt pochopnie bo potem to wy możecie być źle ocenieni…
    a co do pytania to może po depilacji wrastają ci włoski… albo to jakaż potówka… przy naciskaniu boli??

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Józia ja wiem to co jest. Nie jest to wynik zaniedbania czy braku higieny… lecz przeziębienia lub siadania na zimnych miejscach! Musisz koniecznie z tym iżć do lekarza, gdyż to się sprzeciwia… czasami. Pod żadnym pozorem nie można tego dusić.
    Kiedyż ktoż mi powiedział potocznie że jest to „czyrak” 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Józia ja wiem to co jest. Nie jest to wynik zaniedbania czy braku higieny… lecz przeziębienia lub siadania na zimnych miejscach! Musisz koniecznie z tym iżć do lekarza, gdyż to się sprzeciwia… czasami. Pod żadnym pozorem nie można tego dusić.
    Kiedyż ktoż mi powiedział potocznie że jest to „czyrak” 🙂

fantastyczna diagnoza na odleglosc 😆 😆 😆 😆 😯

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Lepszej nie znajdziesz 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Lepszej nie znajdziesz 🙂

mariolko…rece opadaja.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

mariolko…rece opadaja.

Na to Ci nie wystawie diagnozy, musisz iżć do lekarza 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Mariolko, napiszę to w tym temacie: przestań zażmiecać to forum, bo w każdym temacie znajduję kilka(nażcie) Twoich postów, pełnych bezsensownych bzdur.
    Nabijasz posty okropnie. Gdybyż pisała dużo, ale sensownie, gdyby to cokolwiek wnosiło do tematu… to w porządku. Jednak nie masz najczężciej nic ciekawego do powiedzenia, a wszędzie musisz wcisnąć swoje trzy grosze. Już dawno zaczęło to być po prostu męczące.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Olguż nie denerwuj się tak 🙂

Z tym kroczem jest prawda, wystarczy pójżc zapytać się lekarza lub nawet poszperać w necie 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

…lub nawet poszperać w necie 🙂

Taa, najlepiej leczyć się samemu, korzystając z informacji zamieszczonych w necie. Polacy są żwietnymi lekarzami. 😆

Wystawianiem diagnozy zajmuje się lekarz, Ty medycyny nie skończyłaż i- jak sądzę- nigdy nie skończysz.

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

…lub nawet poszperać w necie 🙂

Taa, najlepiej leczyć się samemu, korzystając z informacji zamieszczonych w necie. Polacy są żwietnymi lekarzami. 😆

Wystawianiem diagnozy zajmuje się lekarz, Ty medycyny nie skończyłaż i- jak sądzę- nigdy nie skończysz.

Przynajmniej stara się pomóc …

Wiem o czerwonych krostach, które powstają po depilacji na wysuszonej partii skóry.Niestety o tych „
    niewidocznych ” pojęcia nie mam. Skoro jest to takie uciążliwe to najlepiej udac się do lekarza.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Krosta w kroczu"

Przewiń na górę