- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2008 at 10:39
@Józia wrote:
Jaki każdy wie? Nikt wie! Wy wiecie co jakaż tam, skądż tam Józia ( która przecież wcale nie musi być kobietą. Bo może jestem jakimż zboczeńcem?) ma w majtkach.
Jeżli ktoż sam sugeruje ze jest zboczeńcem to może nie powinno sie to skończyć tylko na ostrzeżeniu??:>
29 sierpnia 2008 at 14:57A ja krlnk uważam, że twoja nauka nie powinna się skończyć tylko na pierwszych klasach podstawówki, bo może w dalszych nauczonoby cię, że założenie nie musi być sugestią.
29 sierpnia 2008 at 15:11ahhh no coż zycie było by smutne gdyby wszyscy od razu wyłapywali ironie 😉
2 grudnia 2008 at 20:32no ładnie 🙂
3 grudnia 2008 at 12:23Ja myżle że to nie krosta ale tak jak mówisz guz- guz mózgu…;] nie wiem po co takie posty zakładasz co do grzyba i krost w tych miejscach bo jak juz komus cos takiego powstaje to powinien iżc do gina a nie pytać na forum czy ktos cos takiego miał bo nawet jak to chyba troche osobisty temat i każdy Cię wyżmieje a nie Ci odpowie…i nie ożmieszaj sie tu bo poważnie no szkoda mi Ciebie….
8 marca 2009 at 12:52Krosta w kroczu wale nie musi oznaczać braku higieny… tak samo grzybica! skąd wiecie że np jej chłopak jej czymż nie zaraził ?? albo była na basenie … nie oceniajcie ludzi zbyt pochopnie bo potem to wy możecie być źle ocenieni…
a co do pytania to może po depilacji wrastają ci włoski… albo to jakaż potówka… przy naciskaniu boli??8 marca 2009 at 13:47Józia ja wiem to co jest. Nie jest to wynik zaniedbania czy braku higieny… lecz przeziębienia lub siadania na zimnych miejscach! Musisz koniecznie z tym iżć do lekarza, gdyż to się sprzeciwia… czasami. Pod żadnym pozorem nie można tego dusić.
Kiedyż ktoż mi powiedział potocznie że jest to „czyrak” 🙂8 marca 2009 at 13:55[usunięto_link] wrote:
Józia ja wiem to co jest. Nie jest to wynik zaniedbania czy braku higieny… lecz przeziębienia lub siadania na zimnych miejscach! Musisz koniecznie z tym iżć do lekarza, gdyż to się sprzeciwia… czasami. Pod żadnym pozorem nie można tego dusić.
Kiedyż ktoż mi powiedział potocznie że jest to „czyrak” 🙂fantastyczna diagnoza na odleglosc 😆 😆 😆 😆 😯
8 marca 2009 at 14:17[usunięto_link] wrote:
fantastyczna diagnoza na odleglosc 😆 😆 😆 😆 😯
Lepszej nie znajdziesz 🙂
8 marca 2009 at 14:20[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
fantastyczna diagnoza na odleglosc 😆 😆 😆 😆 😯
Lepszej nie znajdziesz 🙂
mariolko…rece opadaja.
8 marca 2009 at 14:21[usunięto_link] wrote:
mariolko…rece opadaja.
Na to Ci nie wystawie diagnozy, musisz iżć do lekarza 🙂
8 marca 2009 at 15:22Mariolko, napiszę to w tym temacie: przestań zażmiecać to forum, bo w każdym temacie znajduję kilka(nażcie) Twoich postów, pełnych bezsensownych bzdur.
Nabijasz posty okropnie. Gdybyż pisała dużo, ale sensownie, gdyby to cokolwiek wnosiło do tematu… to w porządku. Jednak nie masz najczężciej nic ciekawego do powiedzenia, a wszędzie musisz wcisnąć swoje trzy grosze. Już dawno zaczęło to być po prostu męczące.8 marca 2009 at 20:36Olguż nie denerwuj się tak 🙂
Z tym kroczem jest prawda, wystarczy pójżc zapytać się lekarza lub nawet poszperać w necie 🙂
9 marca 2009 at 11:19[usunięto_link] wrote:
…lub nawet poszperać w necie 🙂
Taa, najlepiej leczyć się samemu, korzystając z informacji zamieszczonych w necie. Polacy są żwietnymi lekarzami. 😆
Wystawianiem diagnozy zajmuje się lekarz, Ty medycyny nie skończyłaż i- jak sądzę- nigdy nie skończysz.
9 marca 2009 at 13:48@Olguż wrote:
[usunięto_link] wrote:
…lub nawet poszperać w necie 🙂
Taa, najlepiej leczyć się samemu, korzystając z informacji zamieszczonych w necie. Polacy są żwietnymi lekarzami. 😆
Wystawianiem diagnozy zajmuje się lekarz, Ty medycyny nie skończyłaż i- jak sądzę- nigdy nie skończysz.
Przynajmniej stara się pomóc …
Wiem o czerwonych krostach, które powstają po depilacji na wysuszonej partii skóry.Niestety o tych „
niewidocznych ” pojęcia nie mam. Skoro jest to takie uciążliwe to najlepiej udac się do lekarza. - AutorOdp.