- AutorOdp.
- 20 listopada 2007 at 15:09
Witam. Mam problem…na udach i pożladkach mam krosty…! wygląda to podobnie do trądziku (takie małe i czerwone, jak się je „wyciska” to wychodzi z nich jakby ropa chociaż sama nie wiem co to dokładnie) mam to już naprawdę baaardzo długo…sama nie pamiętam, chyba od urodzenia… Próbowałam już używać Sudokremu i balsamów, ale nie pomaga…Proszę nie piszcie mi że mam iżć z tym do lekarza bo się tego strasznie wstydzę… Mam chłopaka i chcemy się kochać ale mi jest strasznie wstyd i chcę coż z Tym zrobić…Pozdrawiam!
20 listopada 2007 at 16:52Wybierz się do dermatologa.
20 listopada 2007 at 17:03[usunięto_link] wrote:
Wybierz się do dermatologa.
jak najbardziej wizyta u dermatologa będzie tu wskazana..troszkę mnie dziwi że jeszcze sie do niego nie wybrałaż skoro ten problem towarzyszy Ci od dłuższego czasu 😕
20 listopada 2007 at 17:04przeważnie takie coż robi się od zimna
24 listopada 2007 at 20:38włażciwie przyczyn może być dużo – jeżli podobne krostki masz również na raminach, to może to byc przyczyna rogowacenia mieszków wlosowych – skóra jst w tych miejscach szorstka i jakby podrazniona. Krostki mogą być tak już pisano,spowodowane zimnem lub przegrzaniem tych okolic ciała. czasem powodem są ciuchy z tworzyw sztucznych, które nie pozwalaja oddychać naszej skorze. Na pewno polecam mażci z wit A i E – przyspieszaja rogowacenie i regeneracje skóry. oczywiscie dermatolog – jak najbardziej. Krostki nie sa dla nich niczym „dziwacznym” a jedna izyta może przyniesć Ci długo oczekiwane rowiązanie problemu 🙂 pozdrawiam
30 czerwca 2008 at 17:04widziałam już takie krostki, nie u mnie,ale nie wygląda to za estetycznie.. polecam dermatologa, nikt Ci lepiej nie pomoże niż lekarz.
24 lipca 2008 at 18:21Wydaje mi sie,ze wlasnie wizyta u dermatologa to jedyne sensowne rozwiazanie.To on najlepiej oceni co to takiego i jak sie tego pozbyc oraz jak zapobiegac nawrotom 😆
- AutorOdp.