- AutorOdp.
- 6 października 2007 at 12:02
Ja chce na slub miec krotka kremowa sukienke moze byc z gorsetem koronkowa i bardzo ekstrawagancka no i oczywiscie dlugie kremowe koronkowe kozaczki.Wloski chce miec w stylu fryzury Niani Frani z tego serialu na tvn super fryzurka! aha i chce zeby moj mąż mial pistacjowy gajerek . bedzie super ;p aha cale wszystko ma byc w hiszpanskim stylu a kieca przedewszystkiem 8) 8) 8) 8)
8 października 2007 at 05:32Marcja życzę owocnych poszukiwań faceta który na swój żlub założy pistacjowy garnitur.
8 października 2007 at 08:00[usunięto_link] wrote:
Marcja życzę owocnych poszukiwań faceta który na swój żlub założy pistacjowy garnitur.
😀 😀 😀 😀
8 października 2007 at 13:19Coż w stylu ekstrawaganckiego baru, ach cóź to był za żlub ;).
Jeżeli to żlub kożcielny to ta krótka kieca się mi nie widzi, ale tak czemu nie. Choć lubię tylko na zdjęciach takie tricki.
9 października 2007 at 22:18no brzmi fajnie, choc sama nigdy w zyciu bym sie na takie cos nie odwazylo. chyba jezeli chodzi o takie sprawy jestem tradycjonalistka.
10 października 2007 at 09:24[usunięto_link] wrote:
Marcja życzę owocnych poszukiwań faceta który na swój żlub założy pistacjowy garnitur.
hihihi
25 października 2007 at 10:51Ostatnio byłam na żlubie (z góry dodam, że to był cywilny) i panna młoda miała długą czerwoną sukienkę, z wampirzym kołnierzem a pan młody frak. świetnie to wyglądało- w takim klimatycznym stylu! 🙂
- AutorOdp.