- AutorOdp.
- 6 marca 2009 at 12:40
Dawno,dawno temu było sobie forum…internetowe-było ono przeznaczone dla kobiet ale żciągało na nie coraz więcej mężczyzn,wszyscy żyli razem w zgodzie długo szczężliwi-chętnie sobie pomagano,udzielano rad,ludzi byli w stosunku do siebie życzliwi i naprawdę zdawali się przejmować cudzymi problemami…
Było tak aż do dnia kiedy na forum pojawiła się ona-Zła Królowa:D Ta której imienia nie wolno wymawiać… Na forum zaczęło się źle dziać-każdy kto prosił o pomoc musiał liczyć się z linzcem,chamstwem i złożliwożcią Złej Królowej:D która niepodzielnie Królowała nam na forum! Pech chciał,że na wierzch wyszła w tych czasach zła natura ludzka-pojawili się inni,którzy próbowali Złą Królową nażladować-z miernym skutkiem,bo KRólowa jest tylko jedna:D Atmosfera się zmieniła-ludzi enie byli już aż tak szczężłiwi jak kiedyż,coraz czężciej zazcęli stąd odchodzić,a Ci którzy forum dopiero odwiedzali nie chcieli zostać widząc co sie tu dzieje!
W tym nieszczężliwych czasach przyszło nam żyć… Każdy chyba wygląda końca rządów Złej Królowej,każdy chyba chciałaby aby powróciła sielanka,taka jek niegdyż…
Każdy z nas pamieta chyba legendę,którą opowiadlai nam jeszcze gdy byliżmy w kołysce… Legendę o tym,że pewnego dnia pojawi się Wybraniec,który obali rządy Złej Królowej i jej popleczników i na nowo zagożci życzliwożć,chęć pomocy,dobra rada,cierpliwe wysłuchanie i wzajemnatolerancja…Czy wierzycie w tą Legendę? Myżlicie,że Wybraniec w końcu się pojawi? Może już jest na forum (od dawna lub od niedawna) i zbiera siły do Odtatecznego pojedynku,a może jeszcze się na Forum nie urodził,tzn.pojawił 😮
Jestem ciekawa waszego zdania,czy jest w nas jeszcze iskierka nadziei w tych jakże trudnych czasach pod zaborem Złej,której imienia nie wolno wymawiać…
(powyższy text umieszczony jest w dziele Humor-i tak też proszę potraktować moją „radosną twórczożć”-z przymróżeniem oka,ale warto też coż w związku z tym sobie przemyżlleć co niekórzy:p)
6 marca 2009 at 16:17haaa, ile tu się rzeczy można dowiedzieć. Fakt, kiedyż to forum było dużo fajniejsze, zanim nie nazbierało się ekhm… no sama wiesz.
22 czerwca 2009 at 19:48Bardzo intrygujący i nietuzinkowy temat! Ladyż 😉
Czy to ma być enigmatyczny, bażniowy, filozoficzny, czy raczej realistyczny, aż do bólu, a może bezustannie krytykujący, obalający, ożmieszający, walący oraz wskazujący 'nowe drogi’ WYBRANIEC?
Tak po cichu jestem zwolennikiem Takiego Kogoż – bo demokracja się w ogóle nie sprawdza – wolałbym Tego Wybrańca, aniżeli sztucznych facecików w zgrabnie skrojonych garniturkach i Paniusie z udawanym altruizmem przed srebrnym ekranem 😀 Jacy to nie są fajni! Z tausendami JUŻ i na emeryturze… Jaruzel dotąd pierdzieli wszelkie oskarżenia – ważne, że bierze horendalną kasę! No to może warto zostać 'twarzą medialną’, co!? Trochę się pojeździ po żwiecie w starożci 😀Otóż krzyczę – Wybrańcu, przyyyjdź! 😈
22 czerwca 2009 at 21:17hahahahahahhaahahha
dobreale prawda jest taka ze nie macie szans ze Zla Krolowa i Jej poplecznikami!!
zlosliwosc musi byc bo umrzemy z nudow badz tez zalani przez posty tego ktory zwykl sie nazywac „Twardzielem” !23 czerwca 2009 at 08:54ja myżlę, że Wybraniec się już pojawił ale nie daje rady 😛
25 maja 2010 at 23:52[usunięto_link] wrote:
ja myżlę, że Wybraniec się już pojawił ale nie daje rady 😛
no to ja Cleo poprę :ok: jesteż boska! :-
Wybraniec, to ten, który się nie boi, nie łudzi i nie dowierza…
znac zy naciągaczom termojest sobą! nie sądzisz? Kochanie>? -=
- AutorOdp.