- AutorOdp.
- 10 marca 2013 at 12:50
Hej dziewczyny!
Mam do Was pytanie, ale od początku¦
Planuję spróbować swoich sił z projektowaniem i wyrobem ręcznym biżuterii. Wiem że tego jest mnóstwo i ciężko się wybić, itd., ale nie o tym tu.
Zaprojektowałam kilka naszyjników, dedykowanych do sukienki w paski Bershki, ale także pasujących do innych kreacji w biało czarne pasy. z tych zaprezentowanych chciałabym wybrać dwa modele, te które się Wam spodobają najbardziej. Zatem robię sondę by nie namęczyć się z czymż, czego kompletnie nikt nie kupi. Po serii naszyjników, planuje do tej sukienki zaprojektować kolczyki, ale to temat na osobną sondę, jak i biżuteria dedykowana pod inne kreacje.
Zatem liczę na Wasze głosy, który naszyjnik jest ten NAJ.p.s. Naszyjniki są pod tę sukienkę na zdjęciu
11 marca 2013 at 10:07Ankietę uważam za zakończoną, gdzie indziej mi dziewczyny pomogły, tu coż jesteżcie zbyt nieżmiałe, moderatorzy biją albo co. :P. 😉
12 marca 2013 at 15:52Hej.Mi się podoba 1 i 3.Pozdrawiam!
28 marca 2013 at 08:01Polecam przeczytać ten wątek,może wiele wyjażnić:)
[usunięto_link]
8 kwietnia 2013 at 12:25Chyba ósemka podoba mi się najbardziej 🙂
12 kwietnia 2013 at 08:49Witam,
które propozycje wygrały? Mi się podoba 1 i 6.
12 kwietnia 2013 at 08:59Mnie tez najbardziej podoba się 8. 😀
14 czerwca 2013 at 16:54Minęło już trochę czasu,wiec może napiszesz na jaki wzór ostatecznie się zdecydowałaż? Pytam tak z czystej ciekawożci,jeżli watek aktualny to czekamy na odpowiedź:)
- AutorOdp.