Który preparat lepszy.

• Autor
    Odp.
  • Motyl992
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 0
    • Początkujący

który preparat będzie lepszy na odchudzanie ??
    -Lady term
    -L karnityna plus
    -therma line
    -fat burner plus
    -cla tonalin
    -hca
    -green tea
    Prosze o jakąs pomoc.

masazysta
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Ja polecam:
    -Fat-Burnery. Są to preparaty, których skład jest tak skomponowany, aby zarówno zwiększał metabolizm i termogenezę w stanie odpoczynku, jak i potęgował ją podczas treningu. Możesz je kupić w sklepie z odżywkami dla sportowców
    -green tea- substancje wspomaganie działanie termogeników. Czyli wspomaga wydzielanie ciepła organizmu a energie bierze ze spalania tłuszczów. Możesz pić codziennie tą herbatę.
    -Co do L-karnityny to powiem ci tak, działa ale jeżli ją zażywasz podczas treningu.
    Myżle że początku te 3 preparaty wystarczą.

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Witaj!
    Otóż każdy z tych preparatów działa inaczej. Przy odchudzaniu warto zastosować produkty, które nazywają się fut burnery czyli są to spalacze tłuszczu. Takie preparaty jak L karnityna czy Green Tea proces spalania tkanki tłuszczowej dodatkowo przyspieszają. Preparat Therm Line firmy Olimp jest jednak jednym z najsłabszych na rynku. Stosowanie L karnityny i zielonej herbaty bez dodatkowej suplementacji tj. bez termogeniku jest niestety mało efektywne. Wszystko zależy od naszego celu. Jeżli chcemy się oczyżcić po zimie i zgubić zaledwie 2- 3 kg to Therm Line jest dobry:)
    Zapraszamy do nas, wówczas profesjonalnie doradzimy program suplementacji na każdą kieszeń.
    Pozdrawiam

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Witaj!
    Otóż każdy z tych preparatów działa inaczej. Przy odchudzaniu warto zastosować produkty, które nazywają się fut burnery czyli są to spalacze tłuszczu. Takie preparaty jak L karnityna czy Green Tea proces spalania tkanki tłuszczowej dodatkowo przyspieszają. Preparat Therm Line firmy Olimp jest jednak jednym z najsłabszych na rynku. Stosowanie L karnityny i zielonej herbaty bez dodatkowej suplementacji tj. bez termogeniku jest niestety mało efektywne. Wszystko zależy od naszego celu. Jeżli chcemy się oczyżcić po zimie i zgubić zaledwie 2- 3 kg to Therm Line jest dobry:)
    Zapraszamy do nas, wówczas profesjonalnie doradzimy program suplementacji na każdą kieszeń.
    Pozdrawiam

Na czym polega działanie tego termogeniku?

Twoja_Figura
    Member
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Termogeniki a Fat burnery
    Termogeniki
    Zadaniem tych preparatów jest wywołanie zjawiska termogenezy czyli podniesienia produkcji ciepła wydzielonego przez ludzki organizm. Do wydzielenia ciepła nasz organizm potrzebuje kalorii, które wyzwolone dzięki termogenezie mogą pochodzić ze spalania nagromadzonej podskórnej tkanki tłuszczowej. Redukcję tkanki tłuszczowej popartą produktami termogenicznymi możemy zwiększyć również podczas treningu oraz spożywając relatywnie częste i małe posiłki.
    Fat Burnery
    Jego zadaniem jest regulacja pracy naszej wątroby, jak i całego organizmu w kierunku prawidłowej przemiany kwasów tłuszczowych, a także pozyskiwania z nich energii życiowej. Fat burner ma wiele zalet takich jak:
    zapobiega powstawaniu miażdżycy naczyń krwionożnych
    redukcja hormonów odpowiedzialnych za powstawanie nadwagi
    obniża poziom cholesterolu

Jeżli chcecie się poradzić jaki termogenik bądź Fat Burner będzie dla Was odpowiedni napiszcie żmiało!
    [usunięto_link]
    bądź [usunięto_link] tam znajdziecie opis najlepszego termogeniku w Polsce

Pozdrawiam:)

mimi2-26
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

witam ja stosuję suplement diety DECO wspomaga odchudzanie i spalanie tkanki tłuszczowej , do tego przestałam jeżć po godzinie 19 i chudnę tak ok1.5 kg tygodniowo ,gdybym jeszcze poćwiczyła pewnie więcej bym schudła,suplement stosuję od 2 tygodni myżlę ze jeszcze z 2 i będzie ok

Empatia
    Participant
    • Tematów: 9
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Mój sposób na odchudzanie to spożywanie jogurtów wraz z płatkami Fitnes. Nie każdej osobie ta dieta pomaga. Nie mam po tej diecie efektu jojo.

blue moon
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

moj sposob to dieta o niskim wskazniku kalorycznym czyli mniej kalorii spozywac niz spalac do tego stale zestawy cwiczen [usunięto_link] tu sa gotowe i skuteczne ja robie 2.i pomoze kazdemu:)

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Czyli każdy ma swój i prawidłowo
    Zwracać się do specjalistów watro owszem, ale ja np. zgłosze się dopiero jak nie będą radziła sobie ze swoją wagą.
    Póki co wszystko jest pod kontrolą 🙂 Naszczęscie 🙂
    Ja łykam Clarinol CLA 1000 (Walmark)
    Na mnie działa, efekty widać, skóra jest jędrniejsza.

martynka23_22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

a ja stosuje juz jakis czas herbatki vitax na odchudzanie slim max, a ostatnio nawet weszla nowosc herbatki antycellulitowe ..zaczelam pic i powiem wam ze bardzo smaczna..pycha:))
    a suplementy diety??czy sa ok.?

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja tez zamierzam wybrac jakis suplement slyszalam wiele dobrego o CLA chcialabym ujedrnic moje uda w szczegolnosci tak do wakacji… ale preparatow z cla tez jest troszke na rynku

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Hostess, najlepiej poszukaj opinii, kupowanie na tzw „pałę” 😛 przepraszam za okreżlenie jest głupie
    Ja łykam Clarinol, i mnie odpowiada, czytałam o jego wł. ujędrniających, ale sama póki co ich nie zaobserwowałam. (łykam dopiero miesiąc).
    ale brzusio spadł i mam mniejszy apetyt- to już dużo w moim przypadku 😆

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

nie no masz racje kupowanie „na pale” jest mało rozsadne i tez zawsze staram sie najpierw rozeznac w temacie zanm sie na cos zdecyduje 🙂 poki co znalazlam duzo dobrego o clarinolu wiec sprobuje tego preparatu w koncu nic nie trace a za siebie trzeba sie wiac w koncu 🙂 mam nadzieje ze w polaczeniu z masazem i cwiczeniami ujedni sie moja skora a to ze brzuszek bedzie dodatkowo bardziej plaski na pewno mnie nie zasmuci 🙂

widze ze jedziesz na urlop a gdzie sie wybierasz?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Który preparat lepszy."

Przewiń na górę