- AutorOdp.
- 14 maja 2010 at 07:39
Słuchajcie. Za parę dni ma wyjżć kolejna czężć Kubusia Puchatka – Powrót do Stumilowego lasu. Oprócz tego mają wyjżć poprzednie czężci w nowym wydaniu. Czy taki komplet książek to dobry prezent dla 3-latka? Czy dziż dzieci lubią Puchatka? Czy raczej jest to bohater mojego dzieciństwa?
14 maja 2010 at 07:44Przestań. To na pewno dobry prezent dla dzieciaka w tym wieku. Przeciez maluchy uwielbiają Kubusia i wszystko co z nim związane:) Wiem co mówię, bo sama mam takiego malucha w rodzinie.
Tylko musisz wziąć pod uwagę, że takie dziecko jeszcze nie czyta samodzielnie, muszą mu w tym pomóc rodzice 🙂14 maja 2010 at 07:44Przestań. To na pewno dobry prezent dla dzieciaka w tym wieku. Przeciez maluchy uwielbiają Kubusia i wszystko co z nim związane:) Wiem co mówię, bo sama mam takiego malucha w rodzinie.
Tylko musisz wziąć pod uwagę, że takie dziecko jeszcze nie czyta samodzielnie, muszą mu w tym pomóc rodzice 🙂14 maja 2010 at 13:29Ale wiecie, że oprócz nowej książeczki będą też audiobooki? Jeżli dorzucisz jeszcze takie płytki to już w ogóle będzie bombowy prezent:) No i to rozwiąże też kwestie nieumiejętnożci czytania trzylatka.
14 maja 2010 at 13:29Ale wiecie, że oprócz nowej książeczki będą też audiobooki? Jeżli dorzucisz jeszcze takie płytki to już w ogóle będzie bombowy prezent:) No i to rozwiąże też kwestie nieumiejętnożci czytania trzylatka.
15 maja 2010 at 23:07Jestem przeciwnikiem audiobooków. Raczej zwolennikiem czytania przez rodziców 🙂
15 maja 2010 at 23:07Jestem przeciwnikiem audiobooków. Raczej zwolennikiem czytania przez rodziców 🙂
17 maja 2010 at 09:43Dlaczego? Przecież dziecko dopóki nie potrafi czytać samo może czasem posłuchać bajeczki czytanej przez lektora. A zazwyczaj lektorami w takich przypadkach są ciekawe i popularne głosy aktorskie. Ale oczywiżci nie równa się to z czytaniem przez rodziców, mimo to ja osobiżcie nie mam nic przeciwko audiobookom.
17 maja 2010 at 09:43Dlaczego? Przecież dziecko dopóki nie potrafi czytać samo może czasem posłuchać bajeczki czytanej przez lektora. A zazwyczaj lektorami w takich przypadkach są ciekawe i popularne głosy aktorskie. Ale oczywiżci nie równa się to z czytaniem przez rodziców, mimo to ja osobiżcie nie mam nic przeciwko audiobookom.
20 maja 2010 at 06:12[usunięto_link] wrote:
Jestem przeciwnikiem audiobooków. Raczej zwolennikiem czytania przez rodziców 🙂
Ale w przypadku, jeżli rodzice nie mają czasu, to jest niezły pomysł:)
20 maja 2010 at 06:12[usunięto_link] wrote:
Jestem przeciwnikiem audiobooków. Raczej zwolennikiem czytania przez rodziców 🙂
Ale w przypadku, jeżli rodzice nie mają czasu, to jest niezły pomysł:)
24 maja 2010 at 08:15No i co? Macie tą książeczkę?
24 maja 2010 at 08:15No i co? Macie tą książeczkę?
27 maja 2010 at 08:24Tak. Cały komplet :/ Bo jest bardzo ładnie wydany. Ale też kosztował niemało..
27 maja 2010 at 08:24Tak. Cały komplet :/ Bo jest bardzo ładnie wydany. Ale też kosztował niemało..
- AutorOdp.