• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Nie wiem czy ten teamt juz byl ,ale kocham kwiatki,roslinki! 😆 Mam tylko balkonik i na nim bratki i pelargonie .Moze macie jakies propozycje jak udekorowac jeszcze balkonik?Lub mysle o dolozeniu cos do pelargoni tak zeby sie kwiatki nie „klocily”:P . Jakie propozycje?? jak macie ogrod to jakie krzewy i kwiatki proponujecie??Zdjecia mile widziane! 😆

P.S.Ja jeszcze nie umiem wklejac zdjec:( Prosze o pomoc.

Pozdrawiam. 😆

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

nie lubie peralgoni – one smierdza 😕

tigerka
    Member
    • Ekspert

😕 No fakt smierdza ale ladnie wygladaja.Ja lubie rpawie wsztskie kwiaty,rosliny.Moze macie jakies kompozycje ,pomysly kwiatowe??Czekam na Wasze opinie. 😉

klusia123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

guzmania jest fajna ale nie nadaje sie na balkon mnie teraz napadlo na fasole hihi ale to tez nie na balkon moze piwonie co ty na to ❓ ❓ ❓

tigerka
    Member
    • Ekspert

Klusia piwonie to bym na ogrod dala (jak bede miala keidys 😛 bo sa piekne i pachna). A teraz zastanawiam sie nad zasadzeniem maciejki na balkon w korytku.Co Wy na to? 🙄

klusia123
    Member
    • Stały bywalec

😀

klusia123
    Member
    • Stały bywalec

😀

tigerka
    Member
    • Ekspert

Klusia123 co Cie tak bawi? 😆

tigerka
    Member
    • Ekspert

Lobelia? 🙄 A jak to wyglada? 🙄 😛

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

O włażnie:) Nie wiedziałam wczeżniej jak się nazywa ten kwiatek ale jak sprawdziłam w necie to się ucieszyłam że to lobelia 🙂

tigerka
    Member
    • Ekspert

No dobra ale jak wyglada ta lobelia?:P 😛 🙄

Piszcie dziewczyny jakie macie kompozycje kwiatowe w swoich ogrodach,badz balkonach.Czekam! 🙂

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

a ja lubie bambusy 🙂

tigerka
    Member
    • Ekspert

Onione bardzo CI dziekuje za linki!:* 😀 Nie wiedzialam,ze lobelia to te niebieskie kwiatki,ktorre uwielbiam i chce kupic i zasadzic!!Nie wiedzialam,ze to one wlasnie nazywaja sie Lobelia.Stale w biegu latam po miescie a jak widze kwiaciarnie to kontem oka kukne na wsjo kwiatki i to co spodoba mi sie (choaiz wszystkie kwiatki kocham 😆 ),ale co mi w oko wleca to wtedy nazwy nawet nie pamamietam. 🙁 Teraz juz przynajmniej wiem jak wyglada lobelia.Dzieki!!! 😆

Aha!ja na balkoniku mam z ubieglego roku uchowane u ojca w pokoju 😆 ,peralgonie!Ja wiem,ze one nie pachna ale sa takie wielkie bomy czerwone i rozowe na przemian.Bardzo duuuuze mi sie rozrosly jak nigdy!SLiczne!A po bokach mam kolorowe ,pachnace,rowneiz jedne z moich ulubionych, BRATKI!! 😆 😀
    teraz czas na lobelie.Chcialam w sumie surfinie ale hmm czesto jakos mszyce lapia i kurcze krotko mi trzymaly 🙄

tigerka
    Member
    • Ekspert

HA!! 😆 Wiecie co??Bylam dzisiaj na ryneczku i w kwiaciarni!! Kupilam na balkon 2 lobelie w doniczkach i ziemie do nich,a w poniedzialek dokupuje(bo zamowilam;p) dwie surfinie!! 😆 Juz bede miala komplet 😛 Pelargonie mam i rosna jak glupie z ubieglego roku! 😆 Teraz lobelia(czyli niebieskie malutkie kwiatki,pnaca sie roslinka),i surfinie beda!:) Jak znowu cos wymysle to napisze hehe. 😆
    Jak naucze sie wklejac zdjecia to wkleje kilka i pokaze jakie mam kwiatki.WY swoje tez wklejajcie bo ja poprostu mam zdeklem na pukncie kffiatkow!! 😆 😆 😀

tigerka
    Member
    • Ekspert

Onione nie przejmuj sie:( Jak taka jest cholerna pogoda,wichury,ulewy,burze naprzemian:/ to wez kwiatki na dol lub nawet do mieszkania.Ja zawsze tak robie! I glowa do gory:) Powinna dojsc do siebie. 😆

Pozdrawiam 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " KWIATKI"

Przewiń na górę