- AutorOdp.
- 27 czerwca 2007 at 08:54
Onione nie denerwuj mnie babo! 馃槅 馃槢 Nie starszejesz sie a kwiatki to piekna sprawa:) To,ze ja kocham kwiatki to co ja?Emerytka juz?:P 馃槅 Nieeeee 馃榾 Ja tez mam surfinie od poniedzialku takze pipidutki male sa jeszcze:P ale ladnie rosna:) Mam surfinie wplecione w LOBELIE w 2 korytach + 2 koryta z ubieglego roku- czerwonych i czerowono-rozowych pelargonii,ktore sa wielkie! 馃槅 Musze popstrykac zdjecia i wkleje ,pokaze Wam.:) W koncu nauczylam sie wklejac zdjecia wiec powklejam.:D 馃槈
14 lipca 2007 at 13:29
Te wyzej z balokoniku kwiatki 馃槅
15 lipca 2007 at 13:49Ja na balkoniku mam troch臋 begonii w doniczkach, 艂adne, ale to moje ukochane kwiatki s膮 tam najwa偶niejsze czyli fuksje, po prostu kocham te kwiatki 馃檪
15 lipca 2007 at 19:40ja uwielbiam kwiaty, ale jakos nie mam do nich switnej reki mysle ze one sobie tak egzystuja u mnie i nic wiecej. Ich zycie nie jest jakies cudowne i nie rosna mi jakos super bujnie:/ moze sie za malo staram, moze za malo do nich mowie i w ogole powinnam cos z tym zrobic bo zawsze imponowaly mi kobiety , ktore maja piekne kwiaty (jak moja babcia)
20 lipca 2007 at 07:30Misia a jakie masz kwiatki??Bo kazde kwiaty potrzebuja odpowiedniej pielegnacjii i np nawazow. 馃檮
22 lipca 2007 at 18:19Kurde taka kiepska ze nie ogrodniczka ze nawet nie wiem jak sie nazywaja wszytskie…na pewno mam pelargonie( je rozpoznaje bez problemu 馃槈 i niezapominajki, pozatym mam jakas bylinke ktora powinna kwitnac na rozowo, ale jakos jej sie odechcialo i takie drobne buale kwiatuszki…musez poszukac na necie…cholera w sumie dobrze by bylo wiedziec co sie ma 馃檪
25 lipca 2007 at 07:39Mam prosbe…powklejajcie zdjecia swoich kwiatkow,bo ak sie nie widzi.:( Bede wdzieczna 馃槅
5 pa藕dziernika 2007 at 09:32jak b臋d臋 u siebie na kompie to wklej臋 wszystkie kwiatki jakie mam w domku 馃檪 moj膮 najnowsz膮 zdobycz膮 jest Euphorbia milii (Wilczomlecz l偶ni膮cy)
oto on:[usuni臋to_link]
5 pa藕dziernika 2007 at 13:59ojejku jejku :lol:!! Sliczne roslinki dziewczynki wklejacie! Ale sie ciesze 馃榾
Myszka tak koniecznie wklejaj fotki swoich kwiatkow kocham je 馃槅 hihi
5 pa藕dziernika 2007 at 16:20a wi臋c:
to moja malusia paprotka 馃檪
[usuni臋to_link]bli偶ej mi nieznana nazwa 馃檪
[usuni臋to_link]to jaki偶 tam bluszcz 馃檪
[usuni臋to_link]i te偶 co偶 o bli偶ej nieznanej mi nazwie, siostra wystawi艂a go na balkon i jako偶 zmarnia艂.. 馃檨
[usuni臋to_link]a to moje balkonowe kwiatki:
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]5 pa藕dziernika 2007 at 16:23a i jeszcze m贸j kochany bambus 馃槢
[usuni臋to_link]
5 pa藕dziernika 2007 at 16:37Myszka19, fantastyczny jest:)
6 pa藕dziernika 2007 at 07:36Myszka19 pshesliczne kffiatki !!!! 馃槅 馃槅 Wklejajcie foteczki dziewczyneczki 馃槈 馃檪
15 pa藕dziernika 2007 at 11:08A oto moje kwiatki w domku i na balkonie 馃槅
Aha!:P Jak zgram z aparatu w kompa zdjatka kwiatkow ,ktore dostalam na urodziny,to tez umieszcze tutaj fotki.No i jak znajde czas. :wink:[/img]
15 pa藕dziernika 2007 at 11:12馃槸 Czemu wszystkich nie pokazalo zjec?
Sprobuje jeszcze raz: - AutorOdp.