- AutorOdp.
- 26 wrze艣nia 2007 at 17:14
Hej, slyszalam ze jest to bardzo dobry lek na odbudowe flory bakteryjnej pochwy po braniu antybiotykow, na zakazenia pochwy itp. Nazywa sie LACIBIOS FEMINA. duzo tez o nim czytalam w necie. Braliscie go? Pomogl? 22,24 z艂 to cena bez recepty? Pozdrawiam 馃槈
28 wrze艣nia 2007 at 17:56kupi艂am sobie dzisiaj. zaplacilam az 25,85 z艂. :/ ale dla zdrowia warto…
czy mozliwe ze jak wezme przez te 10 dni po jednej tabletce dziennie to mi przejdzie? dodam, ze obecnie mam tylko sw臋dzenie i wcale nie takie straszne jak tu偶 po samej kuracji antybiotykowej. M贸j organizm chyba sam sie broni:) poza tym dbam o diete, pije melko, jem jogurty. Boje sie jednak zeby to moze nie bylo nic gorszego a ja nic o tym nie wiem.. ale w sumie up艂aw贸w nie mam… nie ma brzydkiego zapachu. Tylko to sw臋dzenie… i moze troszke zaczerwienione okolice pochwy i sromu. Nie wiem czy to cos gro藕nego czy nie? Moze kupic jeszcze ma偶膰 clotrimazolum? pomozcie :]1 pa藕dziernika 2007 at 11:41cropka, piszesz i s艂uchasz porad w dw贸ch czy w jednym temacie, bo ja ju偶 nie wiem. napisa艂am Ci, 偶e wg mnie, jak Ci臋 sw臋dzi, to warto kupi膰 clotrimazolum. wiesz, lacibios femina jest dobry, ale to nie jest lek, wi臋c jak po kilku dniach dolegliwo偶ci nie ust膮pi膮, to jednak zg艂osi艂abym sie do ginekologa.
ps. a z tym mlekiem te偶 bym nie przesadza艂a, bo zawiera laktoz臋 馃槈
7 maja 2008 at 12:34Ja bralam lacibios dla os艂ony przed infekcjami, bo do偶膰 cz臋sto chorowa艂am i juz wiedzia艂am z do偶wiadczenia, ze mo偶e si臋 pojawi膰 grzybica. chociaz tak dokonca si臋 przed tym nie uchroni艂am, bo raz i tak mnie infekcja dopad艂a, mimo lacibios.
- AutorOdp.