- AutorOdp.
- 15 marca 2007 at 20:46
Witam wszystkich
Czy facet może nosić legginsy lub getry takie z dużą ilożcią lycry lub mniejszą ilożcią lycry, na codzień.
16 marca 2007 at 14:44😆 😆 😆
Wg mnie nie może.Zdecydowanie nie może!Włażnie sobie wyobraziłam faceta w czyms takim i dostałam ataku żmiechu(a zaraz potem kaszlu 🙂 ).Dla panów legginsy są dobre,ale chyba tylko wtedy gdy tańczą w balecie…no i na rower ewentualnie 🙂
16 marca 2007 at 21:05Oj nie to straszny widok 😕
17 marca 2007 at 17:43[usunięto_link] wrote:
Witam wszystkich
Czy facet może nosić legginsy lub getry takie z dużą ilożcią lycry lub mniejszą ilożcią lycry, na codzień.
facet czy gej?
17 marca 2007 at 19:32raju…………. NIE NIE NIE
19 marca 2007 at 20:35A ja lubie chodzic w legginsach są bardzo wygodne i nie krępują ruchów.
19 marca 2007 at 22:25No ok-kobieta w legginsach to nie jest zjawisko paranormalne,ale facet?!Nie,nie i jeszcze raz nie! 😯
12 września 2009 at 04:36Megginsy czyli legginsy w wersji dla panów – [usunięto_link]
14 września 2009 at 16:22Przecież ten Pan w czerwonych spodniach wygląda jakby zapomniał spodni włożyć na kalesony. To wygląda co najmniej dziwne.
15 września 2009 at 09:04[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Witam wszystkich
facet czy gej?
Moim zdaniem tacy użytkownicy powinni być wypieprzani z forum.
A co do tematu – to zgadzam się z WarnGirl.
10 października 2009 at 10:00Nosić można wszystko, inna sprawa jak to wygląda. Ja bym legginsów nie założył, podobnie jak „męskich” japonek.
10 listopada 2020 at 11:45Cześć dziewczyny, przez przypadek trafiłem na ten wątek 🙂 tu was zaskoczę legginsy w wydaniu męskim można kupić a na siłownie wcale nie są takie najgorsze. Męskie legginsy sportowe możecie znaleźć na Carpatree.com/pl ([usunięto_link]) . Oczywiście nie twierdzę, że to jest najpiękniejszy widok nawet jak dla faceta ale są 🙂 I tu również zgadzam się z geralt „nosić można wszystko…” Dzięki i pozdrawiam
- AutorOdp.