Liczył tylko na szybki numerek?

• Autor
    Odp.
  • Anna Kuc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Podoba mi się od dawna już pewien kolega ze studiów Kamil i od poniedziałku jego przyjaciel męczył mnie abym poszła na piwo. Myżlałam, że to wyjscie wiekszą grupą. Po dotarciu na miejsce okazało się, że jest Kamil i jego przyjaciel a potem doszedł jescze jeden facet, nasz wspólny znajomy. Pijąc piwko rozmawialiżmy sympatycznie, kolega jeden nas porzucił a drugi gdzież wyszedł. Ja byłam juz po kilku piwach, on też wstawiony i zaczeliżmy się całowac i było baardzoo przyjemnie:). Wczeżniej troszkę sie do niego kleiłam on zresztą też:) Dotykał mnie wiecie tak mrrrrrrrr. Przerwał nam dopiero ten, który powrócił:). Zapytałam czy mu sie podobam i czy mnie lubi a on odpowiedział, że tak i, że mnie bardzo lubi a podobam mu sie szczególnie w jednej bluzce Wracaliżmy taxi razem i bardzo nalegał abym pojechała do niego. Ja kategorycznie odmówiłam i pojechałam do siebie. Bałam sie dzis przyjżc na zajęcia. Jednak było okej pewnie nie pamieta. Ja za to pamietam doskonale, jak ocenic tą sytuację. aaa wracaliżmy trzymając sie za rece a w aucie przytuliłam sie do niego

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no zobaczysz jak sie sytuacja potoczy… ale być może że chłopak miał na Ciebie ochotkę 🙂 ale dobrze że sie nie zgodziłaż jechać do niego 🙂

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

ja myżlę, że on pamięta tylko udaje bo mu troszkę głupio. ale to fakt dobrze, że z nim nie pokechałaż, na pewno byżcie oboje zalowali. no i chyba powiniscie tak na powaznie (bez piwka ;)) pogadać i wyjażnić co sie wlasciwie miedzy wami wydarzylo.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Na poczatku tak jest, facetowi chodzi o to, żeby iżć z laską do łóżka. Od razu żaden nie chce bawić się w jakież związki, deklaracje. Nie zawsze się mu to udaje. Dlatego warto poczekać i zobaczyć, co jeszcze ma do zaoferowania, oprócz piwa i łóżka. Pozdrawiam. 🙂

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

„Na poczatku tak jest, facetowi chodzi o to, żeby iżć z laską do łóżka. Od razu żaden nie chce bawić się w jakież związki, deklaracje…”

Wyczytałaż to w jakimż poradniku? 🙄

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

W takich sytuacjach zwykle jest baaardzo niezręcznie.I niezręcznie jest o tym rozmawiać.Alkohol czasem popycha nas do czegoż,czego nie zroilibyżmy w stanie trzeźwożci,dlatego później cięzko rozmawiać o tym,co sie wydarzyło.Fakt,Twoj kolega może nie pamiętać niektórych momentów,ale sytuację,w jakiej się znaleźliżcie pamięta na pewno.Nie wiem czy lepiej udawac,że nic sie nie stało czy to wyjażniać… a może byc Ci przykro kiedy on zgoni wszystko na alkohol 😕 Nie wracaj do tego,zobacz jak to się dalej sytuacja rozwinie.Może sam nawiąże do tego zdarzenia?Ciężko udawć,że nic się nie wydażyło,ale rozmowa może zepsuć klimat,kiedy patrzysz mu w oczy a on wie,o czym myżlisz 😆 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

powiem tak: ja bym sie tak nie zachowala. i tak wyszlas na dosc latwa panienke, wiec fakt, ze nie poszlas z nim do lozka zmienia tu dosc niewiele.

a to, co pisze manora…LITOSCI.

Manora
    Member
    • Maniak

Nie czytam poradników, po prostu obracam się w towarzystwie facetów. Są wyjątki, nie uogólniam, bo znam takich, którzy uważają seks za coż złego, grzesznego, etc.
    Jednak z reguły mężczyzna patrzy najpierw na wygląd, pozniej na tzw. „wnętrze”, a co za tym idzie chce poznać kobietę od strony tego, co ma pod ubraniami. A alkohol jeszcze bardziej mu w tym pomaga.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

obracasz sie w towarzystwie tego twojego palanta i jego kolegow, ktorzy pewnie maja podobne podejscie do zwiazkow jak on.

ale uwierz mi: wiekszosc normalonych facetow chce byc z kobietami, ktore sa dla nich MILOSCIA ICH ZYCIA. a ze twoj woli PANIENKE DO LOZKA, to juz twoj problem.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Nie czytam poradników, po prostu obracam się w towarzystwie facetów. Są wyjątki, nie uogólniam, bo znam takich, którzy uważają seks za coż złego, grzesznego, etc.
    Jednak z reguły mężczyzna patrzy najpierw na wygląd, pozniej na tzw. „wnętrze”, a co za tym idzie chce poznać kobietę od strony tego, co ma pod ubraniami. A alkohol jeszcze bardziej mu w tym pomaga.

nie poznałąm takiego. Związek nie zaczyna się od fizycznej strony dla mnie i dla facetow ktorych znam, najpierw rozmawiam.

Manora
    Member
    • Maniak

Oczywiżcie, że się najpierw rozmawia, żeby nie wystraszyć, ale wszystko i tak pozniej sprowadza się do jednego.
    Dopiero z czasem intencje się zmieniają, facet zauważa, że dziewczyna ma też inne walory, np. umysłowe, odpowiadający mu charakter i na tej podstawie decyduje czy wejdzie w związek czy też nie.

Zielonooka
    Member
    • Guru

ja nie chodzę do łóżka z facetem na 2 randce i jakos nikt mnie nigdy nie traktowal w ten sposob.

Manora
    Member
    • Maniak

Ja też nie;p. Ale wiadomo o co chodzi, jeżeli facet zaprasza dziewczynę do swojego domu, to już na kilkometr można wyczuć.

Zielonooka
    Member
    • Guru

ja w kazdym razie sie z czyms takim nie spotkalam:) ale to dobrze;p

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

Manora to chyba faktycznie obracasz sie w kregu bardzo kiepskuch facetow. Wsrod moich znajomych takich nie ma. Sa normalni uczuciowi faceci, ktorym nie chodzi tylko o seks. Owszem w swoim zyciu spotkalam takich o jakich Ty piszesz, ale to dla mnie samo dno i trzymam sie od takich z daleka.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Liczył tylko na szybki numerek?"

Przewiń na górę