• Autor
    Odp.
  • Anna Kuc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

To inaczej wyglada troszke znamy sie ze dwa lata i miło nam sie rozmawia, naprawdę mi sie podoba! i ucieszyłam sie na ten pocałunek, a w kontaktach raz jest lepiej a raz gorzej ale alkochol zbliża;) na poprzedniej imprezce posadził mnie na kolanach i całował w uszko…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

no to faktycznie super…jesli dobrze sie czujesz z tym, ze dla niego jestes latwa panienka, ktora moze sobie pomacac, jak wypije i odpowiada ci jego alkoholowy oddech, lubisz pomacac sie z kolesiem, jak wypijesz…to ok.

dla mnie…to oblesne, plytkie i pokazuje, ze koles cie nie szanuje. ale ty tez nie masz za duzo szacunku do samej siebie, wiec niby czemu on mialby go miec…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oj przecież tak się zdarza. Impreza, alkohol… Często dochodzi wtedy do więcej niż tylko pocałunków. Ja niekoniecznie nazywam takie dziewczyny łatwymi. Inna sprawa-faceta nikt łatwym nie nazwie. On może tak bez zobowiązań, tylko dla przyjemnożci.
    Ale wiem też że czasem z takich „przygód” rodzą się związki.

A co to autorki postu. Mówisz ze znacie się już trochę. Przecież nic takiego złego nie zrobiliżcie. A to że byliżcie trochę wcięci… No to co? Przecież gdybyżcie nie chcieli to i tak nie całowaliżcie się. A może akurat coż z tego bedzie?? Nic nigdy nie wiadomo. Zagadaj kiedyż do niego. Co Ci szkodzi?? 🙂

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jak sama autorka postu napisała, facet nie należy do wstydliwych korzysta, gdy ma okazję.

Wysłał Ci wyrazny sygnał: interesujesz go, czuje do Ciebie pociąg fizyczny.
    Teraz tylko od Ciebie zależy, czy mu się oddasz i wkręcisz się uczuciowo (Ty, bo faceci nie lubią jak jest zbyt łatwo) albo będziecie spotykać sie na innych płaszczyznach i wtedy może się coż z tego rozwinie.

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

Ja tak jak Abi znam również parkę, której związek powstała włażnie dzięki takiej imprezce. Są już razem 7 lat. Myżlę, więc, że naprawdę warto pogadać, bo może on faktycznie coż tam czuje do Ciebie, ale tylko piwko powoduje, że robi się odważniejszy.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

może on faktycznie coż tam czuje do Ciebie, ale tylko piwko powoduje, że robi się odważniejszy.

Tak może być, teoretycznie, ale Anna tego na razie nie wie. Zależy czy to facet nieżmiały, czy nie. Nie znamy go.

Ania, jeżli nie chcesz żeby wyglądało to jak „związek” imprezowo-alkoholowy i chciałabyż czegoż poważniejszego to przystopuj. Musisz zobaczyć o co tak naprawdę facetowi chodzi.
    Jeżli zaprosi Cię na spotkanie to jesli zależy Ci na tej znajomożci- umów się z nim i porozmawiaj bez alkoholu. Najprawdopodobniej zorientujesz się jakiego rodzaju kontaktów on by chciał.
    A jeżli będzie chciał się spotykać z Tobą na imprezy i na seks po alkoholu to już Twoja sprawa czy chcesz się pozwolić tak traktować czy oczekujesz czegoż innego od faceta.

Manora
    Member
    • Maniak

Mężczyzni mają dziwne przekonanie, że po alkoholu kobieta pojdzie z nimi do łóżka. Bzdura! Kobieta jak sobie wypije, to jej się chce spać, a nie wywijać w łóżku…

parvati
    Member
    • Guru

mi sie chce spac, jak jestem zmeczona, a nie jak sobie wypije…
    a o prawdziwych mezczyznach niestety nie masz zadnego pojecia…bo palant i mezczyzna to nie sa synonimy.

muszka_bzzz
    Member
    • Zasłużony

no faktycznie Olguż dobrze pisze. Nastepnym razem na imprezie poprostu bądź twarda i sie nie daj ;). wtedy być może się przekonasz czy chodzi mu tylko o fizyczną bliskożć i zabawy na imprezach czy też może to jedyne chwile kiedy potrafi dać Ci do zrozumienia, że „coż jest na rzeczy”. Tak więc czekaj co się wydarzy, życzę powodzenia!

Manora
    Member
    • Maniak

Parvati, a jak byłam młodsza i wolna (w sensie bez chłopaka), to nikt Cię nie chciał upić?
    Ja się spotkałam z taką sytuacją, ale nie dałam się wykorzystać.

Też żpię, gdy jestem zmęczona, ale po alkoholu tym bardziej.

Olgus
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Mężczyzni mają dziwne przekonanie, że po alkoholu kobieta pojdzie z nimi do łóżka. Bzdura! Kobieta jak sobie wypije, to jej się chce spać, a nie wywijać w łóżku…

Pierwsze słyszę. 8)
    Wiele kobiet rzeczywiżcie po alkoholu zamiast spać, ma ochotę na seks. 😉 Więc to nie mylne przekonanie facetów.
    Ale to musi być odpowiedni „gatunek” kobiety i facet, któremu chodzi tylko o jedno.

Na szczężcie są też inne kobiety i inni faceci, którzy mają inne zasady i inne priorytety.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Parvati, a jak byłam młodsza i wolna (w sensie bez chłopaka), to nikt Cię nie chciał upić?
    Ja się spotkałam z taką sytuacją, ale nie dałam się wykorzystać.

Też żpię, gdy jestem zmęczona, ale po alkoholu tym bardziej.

nie. nigdy.

nie pije z palantami.

Olgus
    Member
    • Maniak

Mnie też nigdy żaden facet nie upił i nie zaciągnął do łóżka.

muszka_bzzz
    Member
    • Zasłużony

No ale co innego jest jak facet upija Cie celowo by cie do lozka zaciagnac, a inaczej tak jak tutaj. Pijecie oboje i oboje macie ochote na pocalunki czy co tam.
    Mnie sie tez nigdy cos takiego nie przydazylo, ale jak juz pisalam znam takie historie i nie zawsze musza one byc negatywne w skutkach a wrecz przeciwnie.

Manora
    Member
    • Maniak

A ja mam pecha, trafiam na takich, którzy nie liczą się z moimi uczuciami ani z niczym…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Liczył tylko na szybki numerek?"

Przewiń na górę