- AutorOdp.
- 27 września 2011 at 11:03
wiele dobrego slyszalam o liposukcji, a z jestem zabiegana kobieta,to nie mam czasu na silownie.dlatego znalazlam kilka ofert w internecie, m.in na dealowo.pl ale wole najpierw zapytac ktoras z Was,czy korzystalyscie z takiego zabiegu?
28 listopada 2011 at 09:48Dealowo? To coż jak groupon? Nie ryzykowałabym. Znajdź lepiej dobrego i pewnego lekarza, a nie jakiegoż „no name” z zakupów grupowych. Popytaj znajomych, poczytaj na forach, sprawdź na stronie Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej, nie kupuj kota w worku.
12 lipca 2012 at 12:34ja bym Ci odradzała w ogóle liposukcji – nie dożć że podobno boli strasznie, jest to dożć inwazyjna operacja pod znieczuleniem ogólnym (a to zawsze ryzyko dla zdrowia i życia) to słyszałam że w miejscach w których usuwasz tłuszczyk – potem jak tyjesz szybciej się nagromadza w tych miejscach.
więc przemyżl to jeszcze raz… może uda Ci się wygospodarować trochę czasu na bieganie wieczorami? zdrowsze to dla całego organizmu,tańsze i przede wszystkim podczas uprawiania sportu wydzielają się hormony szczężcia jupi26 września 2012 at 20:32Nie ufałabym temu zabiegowi na Twoim miejscu:)
27 września 2012 at 22:21Liposukcja to bardzo inwazyjny zabieg, z resztą nie wiem co w tym dobrego, odessasz sobie tłuszcz, który po kilku miesiącach odzyskasz… bezsens. Żeby schudnąć, trzeba zmienić tryb życia, to wymaga samodyscypliny, nieważne, że nie masz czasu na siłownię, skoro nie masz czasu to masz aktywny tryb życia- dorzuć do tego dietę, a na pewno stracisz tłuszczyk. Ja ze swojej strony mogę Ci polecić, żebyż zamiast tego bolesnego zabiegu wybrała przyjemne z pożytecznym- np. turnus odchudzający w Primavera Spa. Oprócz tego, że oswoisz się z dietą to jeszcze zadbasz trochę o ciało i trochę się porozpieszczasz. Myżlę, że to będą trochę mądrzej i przyjemniej wydane pieniądze.
30 września 2012 at 10:34[usunięto_link] wrote:
Liposukcja to bardzo inwazyjny zabieg, z resztą nie wiem co w tym dobrego, odessasz sobie tłuszcz, który po kilku miesiącach odzyskasz… bezsens.
To nie do końca tak – po pierwsze liposukcja jest zabiegiem który usuwa komórki tłuszczowe. One się nie regenerują i nie powracają, ale faktem jest, że nie wszystkie komórki tłuszczowe można usunąć, dlatego jeżli nie będziemy przestrzegać diety, te komórki które pozostały będą się wypełniać, dlatego trzeba się pilnować z jedzeniem.
Po drugie – dla niektórych to jedyna metoda pozbycia się tkanki tłuszczowej z miejsc, z których nie udaje się jej pozbyć metodą naturalną (np. szczupłe osoby mogą mieć problem z drugim podbródkiem). Nie należy jednak traktować liposukcji jako metody odchudzania.3 października 2012 at 12:12Liposukcja na zakupach grupowych wygląda trochę podejrzanie. Na obcasach jest fajny wątek o oszczędzaniu na urodzie. Poczytaj: [usunięto_link]
20 października 2012 at 20:53nawet niech Ci po głowie nie chodzi liposukcja z grupona jeżli jej nie sprawdzisz.
Ja rozumiem, że w wielu przypadkach cena jest bardzo istotna – już takie czasy, ale nie zawsze należy się na nią oglądać jeżli cierpi na tym jakożć usługi czy produktu – dokładnie tutaj mamy taka sytuację.
Liposukcja to nie przelewki – powinna być przeprowadzona prze lekarza, a nie pseudo specjalistę, bo ewentualne konsekwencje złe przeprowadzonego zabiegu mogą być długo odczuwalne.|Moja rada – sprawdź lekarza, placówkę i dopiero potem podejmuj decyzję!
12 kwietnia 2013 at 10:50[usunięto_link] wrote:
wiele dobrego slyszalam o liposukcji, a z jestem zabiegana kobieta,to nie mam czasu na silownie.dlatego znalazlam kilka ofert w internecie, m.in na dealowo.pl ale wole najpierw zapytac ktoras z Was,czy korzystalyscie z takiego zabiegu?
Witaj,
poszukaj informacji o zabiegu Cavi-Lipo. Wykorzystuje on ultradźwięki do niszczenia komórek tłuszczowych, jest przy tym bezbolesny i bezpieczny.Pamiętaj o profesjonalnej konsultacji.
6 czerwca 2013 at 09:36liposukcja to ostatecznożć napierw dieta i ćwiczenia.
15 czerwca 2013 at 12:17Z moego doswiadczenia mogę polecic zabieg sculptor to jest tez liposuckcja ale bezinwazyjna, mialam te zabiegi robione w laime w krakowie i 5-6 cm w udzie mi zeszło po 1,5 miesiaca
6 lipca 2013 at 21:38Milana a na czym polega ten zabieg o którym piszesz?
- AutorOdp.