- AutorOdp.
- 22 czerwca 2010 at 13:44
Nie wszyscy mają talent. A tylko dobry obraz odpowiednio dopieżci wnętrze mieszkania. To taka swoista kropka nad „i” 😀 Ja szczególnie polecam [usunięto_link] , Maja Wolf fajnie tworzy. Co sądzicie? Znacie jej twórczożć?
24 czerwca 2010 at 08:29Kto dobrze maluje… mój były.
9 lipca 2010 at 09:27[usunięto_link] wrote:
Kto dobrze maluje… mój były.
A co malował Twój były? Akwarela, pastela, [usunięto_link] ? To ktoż znany?
9 lipca 2010 at 09:35@izaczek wrote:
ja niestety nie znam jej tworczosci, ale nie zgadzam sie tez z tym co napisalas – ze tylko obraz moze odpowiednio dopiescic wnetrze, nie tylko.. 🙂 mogą to byc kwiaty.. smieszne tapety.. zalezy co kto lubi 🙂
Oczywiżcie – gusta są różne 🙂 i wrażenia estetyczne też. Ale jakby się tak zastanowić… Z rzeczy, które wymieniłaż, wchodząc do nowego wnętrza, co sprawi, że zrobisz wielkie oczęta z zachwytu 🙂 a w myżlach powiesz sobie ” Kurcze, robi wrażenie” – czy sprawi to wazon z kwiatami na stole, żmieszna tapeta na żcianie, czy porządnie wykonany obraz, nad którym można dumać godzinami 😉 Nie mówię tu o kiczowatych obrazkach z Reala za 10 zł;] ale o porządnym malarstwie 🙂
9 lipca 2010 at 09:39[usunięto_link] wrote:
też myżlę, że nie tylko obrazy „dopieszczają” jak to mówicie wnętrze. Owszem czasem fajnie wyglądają. podobają mi się prace jak na przykład w [usunięto_link] salonie. Choć z drugiej strony zdecydowanie czężciej widziałam po domach obrazy raczej z grupy kiczowatych, także nie wiem czy opłaca się ryzykować.
Mówiąc o obrazach, miałam na myżli te na prawdę dobre. Nie bezmyżlnie rzucone na żcianę pieski czy kotki, powieszone zaraz obok pamiątki z I Komunii 😉 Masz racje, ludziki często wieszają coż na żcianę bez głowy… i ten kicz rzeczywiżcie jest obecny.
20 lipca 2010 at 15:30Lubię malarstwo i nie raz już zachwyciłam się arcydziełami wielkich i małych twórców, jednakże lubię bardzo nowoczesne wnętrza i wolę na żcianie powiesić dobre zdjęcie (szczególnie własnego autorstwa), jakoż bardziej pasuje do nowoczesnych wnętrz.
8 lutego 2011 at 14:16Uwielbiam, maluję na szkle i pastelami!
8 lutego 2011 at 21:26ja uwielbiam rysunki, rysowników, potrafia za pomoca jednego ołówka pokazac tysiace kolorów emocji odcieni …uwielbiam
24 lutego 2011 at 15:13Mimo tego, że już nie długo będę z wykształcenia inżynierem ;), to moją pasją jest malarstwo i tworzenie biżuterii 😉
24 lutego 2011 at 15:31[usunięto_link] wrote:
Mimo tego, że już nie długo będę z wykształcenia inżynierem ;), to moją pasją jest malarstwo i tworzenie biżuterii 😉
Malarstwo do patrzenia czy sama malujesz?A biżuteria taka artystyczna?
Rysunek masz opanowany po technicznych studiach,ale to nie wszystko.Trzeba mieć talent.Prawda?[usunięto_link]
24 lutego 2011 at 15:31[usunięto_link] wrote:
Mimo tego, że już nie długo będę z wykształcenia inżynierem ;), to moją pasją jest malarstwo i tworzenie biżuterii 😉
Malarstwo do patrzenia czy sama malujesz?A biżuteria taka artystyczna?
Rysunek masz opanowany po technicznych studiach,ale to nie wszystko.Trzeba mieć talent.Prawda?[usunięto_link]
- AutorOdp.