- AutorOdp.
- 30 grudnia 2008 at 14:54
Zapraszam do kolejnego wątku związanego z wytrawnożcią i komfortem – tym razem ograniczymy się wyłącznie do…. sypialni.
Jakie jest wasze wyobrażenie luksusowej wersji tej czężci domu?
Dla większożci z pewnożcią będzie to łóżko.. ale jakie?
Dla mnie np. bardzo ważne są również wszystkie dodatki jakie na łóżku muszą się znaleźć np. narzuta, poduszki, pożciel itp. Jak narzuta to z wysokiej jakożci tkanin, pożciel – ostatnio przekonałem się do satyny bawełnianej, jest rewelacyjna. Poduszki – wiadomo, puchowa, wygodna a wszystko utrzymane w wyrafinowanej, stonowanej kolorystyce.31 grudnia 2008 at 23:07Moje łóżko to kanapa więc większej wygody to ja tu nie mam, na moim łóżku powiedzmy musi się znajdowac na pewno poduszka w kształcie krowy pełno pluszaków <3 i mój koc ciepluhny w panterkę
1 stycznia 2009 at 01:34No racjia łóżko to podstawa jak najwieksze !!! i masa poduszek 🙂
2 stycznia 2009 at 17:39Solidne łóżko z mega wygodnym materacem. Pożciel nachetniej z prawdziwej satyny:)
3 stycznia 2009 at 15:11[usunięto_link] wrote:
Pożciel nachetniej z prawdziwej satyny:)
A w zimie nie będzie ci zimno?
Chyba że będzie cie ktoż ogrzewał 😉6 stycznia 2009 at 11:50Istnieje coż takiego jak satyna bawełniana. Ciepła i bardzo przyjemna w dotyku. macabra jak myżlisz o zakupie pożcieli – polecam spróbować.
8 stycznia 2009 at 11:00a słyszałyżcie kiedyż o tzw. tureckiej bawełnie?
W Polsce jedynym jej dystrybutorem jest sklep domowenastroje a produkowana jest przez oryginalną turecką firmę altinbasak.
Podaję to jako ciekawostkę. Polecam poczytać o niej więcej, sam nie miałem z nią większego dożwiadczenia – choć może kiedyż, kto wie.13 stycznia 2009 at 11:41Luksusowy facet w sypialni… to jest to! 🙂
24 stycznia 2009 at 16:341. Duża sypialnia- ok 30 m2
2. Z łazienką mającą wejżcie tylko z tej sypialni
3. Nowoczesne łoże, aczkolwiek może być z baldachimem
4. Cały wystrój w stylu orientalnym26 stycznia 2009 at 21:58Ogrrromne,wygodne łóżko…
Satynowa pożciel (najlepiej czerwona!)
Duuużo kwiatów w sypaialni…
nastrojowe żwiatło i…Ukochany Mężczyzna!!27 stycznia 2009 at 15:16a spodobałaby Wam się taka sypialnia;>?
[usunięto_link]
[usunięto_link]28 stycznia 2009 at 15:40bajeczna:))
28 stycznia 2009 at 16:14Rzeczywiżcie jest bajeczna, tylko ja mam obsesje na punkcie porządków i jak tu utrzymać w czystożci taki skomplikowany sufit? Przecież w sypialni musi być czysto na błysk.
28 stycznia 2009 at 23:37Ojj faktycznie problem by był ze sprzątaniem:| Trzeba by chyba łazić po tych belkach przy suficie z mopem w ręce:D
30 stycznia 2009 at 18:18eee, sypialnia 1 klasa :))
- AutorOdp.