- AutorOdp.
- 2 lutego 2009 at 13:33
E tam:) są do tego odpowiednie odkurzacze.
Poza tym na suficie w niewidocznych miejscach dałoby się zamontować niewielkie blaszki – które dodatkowo kierowałyby strumień odkurzacza w trudno dostępne miejsca na deskach.
A poza tym od czego jest mąż. Rybkami też trzeba było by się zajmować…ale pomarzyć można
2 lutego 2009 at 21:48Czytam – luksus w sypialni, więc od razu kojarzę temat z ekskluzywną bielizną chantelle. Ot – takie moje zboczenie…
10 marca 2009 at 16:08a mi sie skojarzyl „luksus w sypialni” z dobrym kochankiem …hahahhaha!!! 😆
luksusowa sypialnia musi byc przede wszystkim wieeeeelka…
z garderoba , lazienka…i mega cudnym widokiem na „swiat” ❗
do tego lozeczko (duze i mega wygodne)-najlepiej z baldachimem….
ladna toaletka z boku , wielka szafa w lustrach … piekne kolory i marmury… zero tandety !21 lipca 2009 at 14:26[usunięto_link] wrote:
Moje łóżko to kanapa więc większej wygody to ja tu nie mam, na moim łóżku powiedzmy musi się znajdowac na pewno poduszka w kształcie krowy pełno pluszaków <3 i mój koc ciepluhny w panterkę
a ja się zapytam, bo mnie zaciekawiło: dlaczego akurat w kształcie krowy? 😉
1 grudnia 2009 at 15:20Nie trudno jest zmienić zwykłą sypialnię w bardzo luksusową. Moim sposobem na teką szybką zamianę jest oczywiżcie piękna pożciel. Najlepiej jedwabna albo satynowa. Piękne pożciele można kupić w sklepie gianniferrara.pl. Pożciel, poduszka, a do tego narzuta i nasza sypialnia wygląda piękniej niż w Hiltonie:)
7 lipca 2010 at 09:59Tak to prawda piękna pożciel i do tego kilka fajnych dodatków na żwiecznik [usunięto_link] albo jakiż piękny obraz i już mamy luksusową sypialnię.
13 listopada 2010 at 02:20luksus w sypialni?
pożciel z welny Coconti (to z kolei takie moje zboczenie;P), swiece i glos Tori Amos w tle. W łóżku mąż, a za żcianą niebudzace sie w nocy dziecko 😛
- AutorOdp.