- AutorOdp.
- 19 pa藕dziernika 2009 at 09:45
Rozpoczynam nowy temat luksusowych zegark贸w 馃檪 bardzo chcia艂abym taki mie膰, idealny (dla mnie) kszta艂t, taki, kt贸ry ma szanse przetrwa膰 lata (a mo偶e potem b臋d臋 mog艂a go przekaza膰 dzieciom 馃檪 Przegl膮da艂am ostatnio marki i ceny 馃檪 i odkry艂am na stronce minuta.pl Mark膮 zegarki Locman, bardzo 艂adne – r贸偶norodny design i na pewno 偶wietne. Jakie s膮 Wasze typu luksusowych zegark贸w?
22 pa藕dziernika 2009 at 19:59Mnie bardzo podobaj膮 si臋 zegarki Diesla i CK 馃槈 zar贸wno damskie jak i m臋skie modele… Fakt, 偶e na taki zegarek trzeba troch臋 wyda膰, ale zostaje na lata. Poza tym to zazdrosne spojrzenie kierowane na nadgarstek z takim cudem – BEZCENNE 馃榾
26 pa藕dziernika 2009 at 09:53Je偶li chodzi o luksusowe zegarki to warto taki mie膰 na r臋ce. Ostatnio zmienia艂am sw贸j zegarek na nowy. Znalaz艂am du偶y wyb贸r i ciekaw膮 ofert臋 na zegarki.com.pl.
Ja zainwestowa艂am w D&G, poniewa偶 zegarek by艂 stylowy, elegancki i bez 偶adnych b艂yskotek i zb臋dnych bajer贸w. Ceni臋 sobie prostot臋, wi臋c tym przede wszystkim by艂 spowodowany m贸j wyb贸r. Jestem z niego zadowolona.10 lipca 2010 at 22:03zegarki tak szczeg贸lnie z dyrberg-kern maj膮 cudowne te zegarki.
19 lipca 2010 at 17:15Zegarki, m贸j konik:)
jak ma by膰 luksusowy to np ten
[usuni臋to_link] - AutorOdp.