• Autor
    Odp.
  • edyta36
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja od roku szykowałam się do zrobienia kresek, codziennie malowałam się eyelinerem, ale bałam się zabiegu, że będzie boleć że ktoż zrobi mi krzywo i będę wyglądać żmiesznie. Przez pół roku przeprowadzałam wywiad gdzie w moim mieżcie robią ładny makijaż permanentny:P w końcu się zdecydowałam i nie żałuję, jestem bardzo zadowolona z efektu, zaoszczędziłam 15 min w codziennym makijażu, a w połączeniu z przedłużonymi rzęsami efekt jest rewelacyjny. Rano budzę się i wyglądam pięknie:D
    Zabieg nie był straszny, nic nie bolało, Pani bardzo sympatyczna i delikatna:) Poprawka była minimalna. Swoje kreseczki robiłam w Rzeszowie w salonie Zoe, fajną galerię kresek i brwi mają na swoim fb. Na prawdę nie żałuję że sie zdecydowałam:)

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Ja myżlę nad zrobieniem sobie brwi, ciągle muszę malować je kredką lub robić hennę, tak też bym miała to z głowy. W pracy moja szefowa ma zrobione włażnie brwi i gdyby mi o tym nie powiedziała to w życiu bym nie pomyżlała, że to makijaż permanentny.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Taki makijaż zrobiony u kosmetyczki to fajna sprawa . A jak pielęgnujecie twarz ? Polecam kosmetyki markowych firm , ja je dostałam z rekomenduj.to . Darmowe próbki do pielęgnacji twarzy aby przetestować i zaopiniować je .

Wilady.pl
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Szczerze mówiąc to chyba nie jestem jeszcze na tym etapie kiedy to makijaż permanetny byłby czymż wskazanym i potrzebnym. Wolę sama dawkować sobie czego używać oraz w jakich ilożciach.

e-Fontanna.pl
    Member
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

W sumie to też racja,najlepiej kiedy same zadecydujemy o tym kiedy chcemy delikatny a kiedy ostrzejszy makijaż niz być z góry skazanym na jeden typ,yo nas w pewnym sensie także ogranicza,więc póki co sobie podaruję makijaż permanentny:)

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Wiele osób sobie chwali makijaż permanentny, szczególnie przydaje się latem na plaży. nie trzeba się martwić, tym że coż rozmazało albo zepsuło. Makijaż taki utrzymuje się aż od 3 do 5 lat 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Makijaż permanentny"

Przewiń na górę