• Autor
    Odp.
  • ArtystaMalarz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dobry wieczór.
    Jak wszystkie wiemy każde oczy będą prezentowały się lepiej, jeżli zostanie do nich odpowiednio dobrany makijaż;). Zarówno jeżli chodzi o ich kształt i kolor tęczówki. I tu rodzi się moje pytanie:
    Co będzie pasowało do moich?
    Tu mam zdjęcie:
    [usunięto_link]
    Oczywiżcie z pominięciem szronu na rzęsach:D. Tu chyba dokładnie widać, jak wyglądają;). Chyba, że same oczy to za mało, aby dobrać coż odpowiedniego?

Pozdrawiam i życzę miłego, udanego weekendu;).

zuza.one
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Może smoky eyes 😉 to tak na impreze. Myżlę że masz do tego odpowiedni kształt oczu. Proponuję jakimiż szalonymi cieniami w kilku odcieniach np fiolet lub turkus. Ja mam takie Marizy:

Są jeszcze inne palety kolorów do wyboru. Dobry wybór ma też Inglot ale jest droższy.

A na co dzień jakiż spokojniejszy makijaż, najlepiej w brązach bo wygląda najbardziej naturalnie i pasuje każdemu 😉

ArtystaMalarz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

@zuza.one wrote:

Może smoky eyes 😉 to tak na impreze. Myżlę że masz do tego odpowiedni kształt oczu. Proponuję jakimiż szalonymi cieniami w kilku odcieniach np fiolet lub turkus. Ja mam takie Marizy:

Są jeszcze inne palety kolorów do wyboru. Dobry wybór ma też Inglot ale jest droższy.

A na co dzień jakiż spokojniejszy makijaż, najlepiej w brązach bo wygląda najbardziej naturalnie i pasuje każdemu 😉

Dziękuję za poradę;).

Bardzo mi się podoba makijaż w stylu smoky eyes, nie potrafię tylko sobie wybrać odpowiedniego wariantu, bo widziałam ich mnóstwo;).
    W jakiej cenie są palety z tej firmy?

Rozglądam się za brązami;).

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Jest taka zasada, że nie używa się koloru cieni do powiek, takiego samego jak kolor tęczówki. Jeżli masz więc niebieskie oczy, nie używaj niebieskich cieni. Do Twoich oczu żwietnie będą wyglądały brązy. Jaki masz kolor oczu? Delikatne, pudrowe róże też powinny być fajne dla Ciebie

zuza.one
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Normalnie chyba 11 ale ja kupiłam za 9 w promocji 😉 Jest też taka paletka w brązach. Niestety tej firmy nie ma w sklepach, tylko rozprowadza kosmetyki poprzez konsultantki.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Malowanie oczu ;>."

Przewiń na górę