• Autor
    Odp.
  • simons_mother
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

hej dziewczyny, powiedzcie, czy któraż z Was ma może sposób jak przytyć w biużcie?? 😆
    schudłam po ciąży i oczywiżcie z biustu też mi spadło z 75C na minimalistyczne A 😕
    a może znacie inne sposoby, ab biust był trochę okazalszy??
    nie, żebym się źle czuła we własnej skórze, pozbyłam sie juz kompleksów hehe ale trochę biużciku zawsze lepsze niż jego brak 😉

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

i nic dziwuchy??

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

no nic, sama chetnie bym przytyła w biużcie, ale mi wszystko w tyłek idzie 🙁

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link]

a co myżlicie o tym ❓ ❓ hmmm…??

-iwa-
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Takie specyfiki to wg mnie pic na wodę. Też mam taki problem, a po ciąży niestety piersi nie wyglądają najlepiej. Jedyny sposob to masaż, jakiż dobry preparat (np.żel) ujędniający do biustu. A najważniejsza rzecz to zaakceptować siebie.

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

😀

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

POLECAM SASTOSOWAĆ kuracje dla biustu (Nivelazione®Woman)
    Producent: Farmona
    nosić staniki typu puh-up i cieszyć się z takich cycuszków jakie masz.

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

włażnie na takie odpowiedzi jak Wasze czekalam najbardziej:D
    nigdy nie zastosowalabym terapii hormonalnej w celu piwiększenia biustu, jedyne co robie to dbam, aby często były „rozpieszcane” a pomagają mi w tym dwie męskie sprawne dlonie) i aby zawsze ich skóra była oodpowiednio nawilżona.
    jak to mowią male jest piękne:D
    a poza biustem mam masę innych „argumentów”, przemawiających za moją atrakcyjnożcia ❗ HA

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

nigdy nie zastosowalabym terapii hormonalnej w celu piwiększenia biustu, jedyne co robie to dbam, aby często były „rozpieszcane” a pomagają mi w tym dwie męskie sprawne dlonie) i aby zawsze ich skóra była oodpowiednio nawilżona.
    a poza biustem mam masę innych „argumentów”, przemawiających za moją atrakcyjnożcia ❗ HA

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

pozazdrożcić 😉

MumineK
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

heh jak ma sie mały to można przynajmniej spać na brzuchu ;P a poza tym jak to mój kolega mówi : kocham się z kobietą a nie z jej piersiami, więc nie obchodzi mnie ich rozmiar ( mądry chłopak 😉 ), pozdrawiam 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mały biużcik :)"

Przewiń na górę