mam takie pytanko….

• Autor
    Odp.
  • wikta
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 4
    • Bywalec

Czy któraż z was orientuje się czy jest możliwe i jeżli tak to gdzie zdobycie okularów które maja być po prostu „do ozdoby” dla picu 😀 nigdy nie nosiłam okularów mam dobry wzrok, ale ostanio przymierzylam okulary kolezanki i nie tylko ja stwierdzilam , ze wygladam w nich seksi 😀

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

u okulisty tzw zerowki

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

powinnas je znalezc tez u kazgego optyka.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Popieram koleżanki, które wypowiadały się wyżej. Okulary możesz kupić u każdego optyka z tzw. zerówkami.

Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

ja bym się nie odważyła bo lekarz mi powiedział, żę jak się zaczyna nosić okulary to szybko może się wzrok pogorszyć…dodam tylko ,że chciałam wtedy okulary ze szkłami do pracy przy komputerze…no więc całkowicie z nich zrezygnowałam:)

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Jak się nosi okulary juz z wadą to mozna sobie przez okulary jeszcze pogorszyć, ale jak ma się tzw „zerówki” i widzi sie tak samo w i bez okularów to raczej nie powinien się wzrok pogorszyć. Ale nie jestem dokładnie pewna. Ja mam wadę -4,5 dioprii i dalej mi leci. Ale to przez to że nieregularnie jem, mało witamin i mnóstwo czasu przed kompem. Więc dziewczyny dbajcie o siebie 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mam takie pytanko…."

Przewiń na górę