maseczka z zielonej glinki

• Autor
    Odp.
  • evee
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 9
    • Bywalec

ktos stosuje? jakie sa wasze opinie?
    i ktora jest najlepsza?tzn jakiej firmy

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zielona glinka sprawdza sie swietnie przy oczyszczaniu suchej skory mimo ze docelowo przeznaczona jest dla cery tlustej i mieszanej.

uzywam jej raz w tygodniu. dziala swietnie: jak najlepszy peeling. mam taki system: glinka a potem na tak oczyszczona skore maseczka nawilzajaca.

polecam zielona glinke z serii ziaja pro do gabinetow kosmetycznych. dostepna na allegro.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Ja również używam i nie wyobrażam sobie bez niej życia! Mam skórę mieszaną w zasadzie to nawet i tłustawą a glinka rewelacyjnie oczyszcza i co ważne na barzdo długo matuje skórę! takie oczyszczanko 2-3 razy w tygodniu-oprócz tego kosmetyki nawilżające-mocno matujące i tłusta skóra nie błyszczy się przez cały dzień!

Ja uzywam tej z Ziaji-kosztuje około 7-8zł i jet wystarczająco dobra ale zaciekawiło mnie co napisała Parvati-o kosmetyku Ziaja Pro przeznaczonym dla gabinetów! Chyba wypróbuję-w ogóle to ziaja to godna uwagi firma! A kosmetyki sa naprawdę tanie!

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

ja też słyszałam dużo dobrego o Ziai Pro i chyba też sie obkupie.Podobno peelingi są rewelacyjne.No to dorzuce tą glinkę jak tak zachwalacie 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

ja też słyszałam dużo dobrego o Ziai Pro i chyba też sie obkupie.Podobno peelingi są rewelacyjne.No to dorzuce tą glinkę jak tak zachwalacie 🙂

peelingi niekoniecznie…wszystkie mechaniczne i wszystkie ekstra mocne.

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

ja akurat zamówiłam enzymatyczny bo mam skórę ze wskazaniem na naczynkową.Do stóp to samo – nie chce mi sie bawić w szorowanie peelingiem mechanicznym.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " maseczka z zielonej glinki"

Przewiń na górę