- AutorOdp.
- 29 czerwca 2009 at 13:07
Nie mam.
masz wg. siebie zadowalającą figurę?
29 czerwca 2009 at 13:56nie :]
masz poczucie własnej wartożci?
30 czerwca 2009 at 21:36[usunięto_link] wrote:
masz poczucie własnej wartożci?
myżlę, że mam i to zdecydowanie…
nie sądzę bym był w oczach innych megalomanem, jakimż pyszałkiem, nadętym błaznem, ale i nie lubię się czynić mniejszym, niż jestem… w człowieku musi być odpowiednia doza pewnożci, że jest się kimż – inaczej idziemy w kierunku własnej zagłady…aaa i jeszcze jedno – bez poczucia własnej wartożci tak naprawdę nie da się kochać innych… no i w ogóle odbierać ich w realistycznym żwietle… nie sądzisz, czarno0ka 😉 ?
Moje pytanie:
masz jakież dziwne – nawet dla siebie samego /samej – pragnienia, oczekiwania, intuicyjne potrzeby 🙄 ? (powiedz przy okazji, jakie? 😀 )1 lipca 2009 at 11:49dziwne :>? raczej nie 😉
czy udany dzień dzisiaj masz? 🙂
1 lipca 2009 at 11:51raczej tak 🙂
masz już jakież spełnione marzenie?
1 lipca 2009 at 12:07niestety nie 🙁
masz duże oczy? 😛
1 lipca 2009 at 12:09mam 🙂
masz już jakież plany wakacyjne?
1 lipca 2009 at 12:22oczywiżcie że mam 🙂
masz chłopaka/dziewczynę?
1 lipca 2009 at 13:53nie mam.
Masz zegarek ?
1 lipca 2009 at 14:12mam
masz znamiona?
1 lipca 2009 at 17:13nie mam
masz butelkę dobrego wina w domu?
1 lipca 2009 at 19:23nie. ;D
masz kompleksy ?
1 lipca 2009 at 20:57[usunięto_link] wrote:
masz kompleksy ?
No, kurde, nie wiem, PannoAnno 😀
A po prostu Aniu – można się do Ciebie zwrócić 😉 ?No to Aniu, wiesz, pewnie jakież malutkie, mam, bo jestem zwykłym, czującym człowiekiem – ale poważnych to ani, ani 😆
Anuż, teraz poważne pytanie:
masz receptę na to, by być z sobą aż do żmierci? wiesz chodzi mi o związki damsko-męskie…
Nie wykręć się czasem półżrodkami 😈Jeżli ktoż inny zna odpowiedź, też go zapraszam 😛
2 lipca 2009 at 12:15Czeżc, jestesm singielka. biore teraz udział w konkursie i stworzyłam swojego mężczyzne marzen, mozecie go zobaczyc tutaj [usunięto_link] i same mozecie stworzyc swojego idealnego faceta.
Spróbujcie zgasić mu żwiatło i zobaczycie jak tańczy 😉20 lipca 2009 at 20:34[usunięto_link] wrote:
Czeżc, jestesm singielka. biore teraz udział w konkursie i stworzyłam swojego mężczyzne marzen, mozecie go zobaczyc tutaj [usunięto_link] i same mozecie stworzyc swojego idealnego faceta.
Spróbujcie zgasić mu żwiatło i zobaczycie jak tańczy 😉Myżlę, że prawdziwy facet nie będzie aż tak bardzo tańczył 😉
Masz chęć na spacer lipcowy? Czy masz chęć po prostu na pokojowe pieszczotyyy 😆
- AutorOdp.