- AutorOdp.
- 6 września 2007 at 13:46
jejku przytuyłam :/ odkad biore tabletki jak zaczynam wiecej jesc to tyje:/ matko a nie chce rezygnowac z nich chyba bede musiała jesc mniej tyle ile zawsze jadłam ale czuje si eokropnie fałdy na brzuchu :/ masakra dzis ciwczyłam i chyba zaczne tak codziennie bo tylko to mi pozostało ale co z robic z brzuchem? przeciez ja nie chce miec umiesnionego ja chce miec płaski brzuyszek pomozcie proszeeee
6 września 2007 at 13:59ja tez przytylam przy antykoncepcji 😛 mowie sobie ze lepszy wiekszy brzuszek od tluszczyku niz od ciazy 🙂 poki co narazie 😀
8 września 2007 at 17:55niestety ja też przytyłam przez hormony 🙁
pamiętaj: dużo ruchu i nie podjadaj8 września 2007 at 19:09własnie ztym podjajdaniem jest problem :/
8 września 2007 at 20:28powiem tak to ze sie tyje podczas brania hormonow nie jest tego przyczyna , tabletki antykoncepcyjne same w sobie nie spowoduja przytycia tylko moga spowodowac to ze bedziemy miec wiekszy apetyt a w zwiazku z tym przytyjemy!! wiec warto kontrolowac jedzenie i po prostu przecierpiec i nie przejadac sie , warto tez brac wit E bo ona pomaga gdy sie tyje po hormonach bo czesto jej brak powoduje takze tycie po hormonach!
11 września 2007 at 19:26Odchudzanie z Shapeworks to cos niesamowitego.Praca z ciałem,pełne dożywienie ,oczyszczenie i brak głodu!!
Uzupełnianie odp. białka powoduje że chudniemy z tłuszczu a nie mieżni.
odchudzam.moj nr gg: 864338211 września 2007 at 19:49[usunięto_link] wrote:
powiem tak to ze sie tyje podczas brania hormonow nie jest tego przyczyna , tabletki antykoncepcyjne same w sobie nie spowoduja przytycia tylko moga spowodowac to ze bedziemy miec wiekszy apetyt a w zwiazku z tym przytyjemy!! wiec warto kontrolowac jedzenie i po prostu przecierpiec i nie przejadac sie , warto tez brac wit E bo ona pomaga gdy sie tyje po hormonach bo czesto jej brak powoduje takze tycie po hormonach!
a jak sie nie bierze hormonów to ta witamina E tez ma takie działanie? czy ona jakos tam wpływa na odchudzanie?
11 września 2007 at 21:30wit E brakuje najbardziej gdy stosujemy hormony i dlatego moze to w polaczeniu z hormonami powodowac wzrost apetytu , ale normalnie poza to raczej nie ma wplywu na chudniecie , to doniosly nowe badania i sa nadal rozp[atrzane ale warto brac wit E podczas kuracjii hormonalnej !!
- AutorOdp.