matko przytyłam aaaaaaaaaaaaaa

• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

jejku przytuyłam :/ odkad biore tabletki jak zaczynam wiecej jesc to tyje:/ matko a nie chce rezygnowac z nich chyba bede musiała jesc mniej tyle ile zawsze jadłam ale czuje si eokropnie fałdy na brzuchu :/ masakra dzis ciwczyłam i chyba zaczne tak codziennie bo tylko to mi pozostało ale co z robic z brzuchem? przeciez ja nie chce miec umiesnionego ja chce miec płaski brzuyszek pomozcie proszeeee

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

ja tez przytylam przy antykoncepcji 😛 mowie sobie ze lepszy wiekszy brzuszek od tluszczyku niz od ciazy 🙂 poki co narazie 😀

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

niestety ja też przytyłam przez hormony 🙁
    pamiętaj: dużo ruchu i nie podjadaj

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

własnie ztym podjajdaniem jest problem :/

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

powiem tak to ze sie tyje podczas brania hormonow nie jest tego przyczyna , tabletki antykoncepcyjne same w sobie nie spowoduja przytycia tylko moga spowodowac to ze bedziemy miec wiekszy apetyt a w zwiazku z tym przytyjemy!! wiec warto kontrolowac jedzenie i po prostu przecierpiec i nie przejadac sie , warto tez brac wit E bo ona pomaga gdy sie tyje po hormonach bo czesto jej brak powoduje takze tycie po hormonach!

[email protected]
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Odchudzanie z Shapeworks to cos niesamowitego.Praca z ciałem,pełne dożywienie ,oczyszczenie i brak głodu!!
    Uzupełnianie odp. białka powoduje że chudniemy z tłuszczu a nie mieżni.
    odchudzam.moj nr gg: 8643382

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

powiem tak to ze sie tyje podczas brania hormonow nie jest tego przyczyna , tabletki antykoncepcyjne same w sobie nie spowoduja przytycia tylko moga spowodowac to ze bedziemy miec wiekszy apetyt a w zwiazku z tym przytyjemy!! wiec warto kontrolowac jedzenie i po prostu przecierpiec i nie przejadac sie , warto tez brac wit E bo ona pomaga gdy sie tyje po hormonach bo czesto jej brak powoduje takze tycie po hormonach!

a jak sie nie bierze hormonów to ta witamina E tez ma takie działanie? czy ona jakos tam wpływa na odchudzanie?

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

wit E brakuje najbardziej gdy stosujemy hormony i dlatego moze to w polaczeniu z hormonami powodowac wzrost apetytu , ale normalnie poza to raczej nie ma wplywu na chudniecie , to doniosly nowe badania i sa nadal rozp[atrzane ale warto brac wit E podczas kuracjii hormonalnej !!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " matko przytyłam aaaaaaaaaaaaaa"

Przewiń na górę