- AutorOdp.
- 8 marca 2011 at 12:56
co sądzicie o takim połączeniu??? bo się okazuje nie wiem czy wiecie, ze ma fundację prozdrowotną a teraz we Wrocławiu będzie akcja Dzieciaki w formie, w której uczestniczy owa fundacja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx uważam to za ciekawą inicjatywę, bo będzie można zrobić dziecku wiele badań zobaczcie koniecznie, szkoda tylko że w innych miastach nie ma tej akcji
edit
jakubek10 marca 2011 at 21:27Najpierw truje ludzi ,a później reklamuje się pomagając ze składek klientów. Fundacja prozdrowotna w tym przypadku to komedia. Niech zamkną biznes to uratują wiele istnień.
11 marca 2011 at 08:28Te dwa wyrazy nie powinny nawet występować w jednym zdaniu…
11 marca 2011 at 14:15Powiem tak: „tortilla” (cieniutkie ciasto) bez sosu wg. mnie jest zdrowa 🙂 Jedyna zdrowa rzecz w Mc !
14 marca 2011 at 15:09Wydają kasę na „ratowanie ludzi”, to tylko sprytna akcja pr-owa. McDonald nie jest,nie był i nie będzie zdrowy. Nigdy w to nie uwierzę.
16 marca 2011 at 11:23wszystko w mc to żwinżtwo, ja omijam ich szerokim łukiem…
20 marca 2011 at 13:37fundacja prozdrowotna hahahaahhahaha
7 kwietnia 2011 at 12:36chyba jedno z drugim sie wyklucza…Ale wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem. Ja czasem lubię zjeżc coż z Mcdonalda ale robię to bardzo rzadko raz na kilka miesięcy wiec mysle ze mi jakoż szczegolnie niezaszkodzi.
8 kwietnia 2011 at 12:19Mogę tam jeżć, ale od żwięta. Z resztą każdy fastfood nie idzie w parze ze zdrowiem. Taka zakazana przyjemnożć 😈
9 kwietnia 2011 at 18:22no faktycznie moze to i zdrowe nie jest za bardzo ale za to jakie smaczne..:)
10 kwietnia 2011 at 10:41z maca to lubię ciastko i lody, reszta jakoż nie podchodzi, a poza tym mimo wszystko jest dożć drogo
11 kwietnia 2011 at 13:03Mój bliski znajomy pracowała w McDonaldzie na kuchni. Po jego historiach o jedzeniu, które tam podają całkowicie zrezygnowałam z posiłków w tym miejscu
21 kwietnia 2011 at 12:22Ja też nie uważam żeby to było zdrowe ale smaczne jest nie powiem. I fakt dożc drogo jest np. za niektóre kanapki trzeba zapłacić z 15 zł!!Za tą cenę można już zjeżć porządny obiad.Renata78 jakie historyjki słyszałaż?
21 kwietnia 2011 at 16:27Obleżne jedzenie i jeszcze żmierdzi. Jak pomyżleć ,że bym miał to zamienić na jakąż surówkę na zimno z kawałkami kurczaka z dodatkiem oleju to musieli by mi jeszcze dopłacić.
21 kwietnia 2011 at 20:07mi wystarczył wpis na blogu jednej z amerykańskich blogerek…robiła test z kanapką z maka.Leżała chyba z rok i nie spleżniała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dziękuję za takie jedzenie - AutorOdp.