- AutorOdp.
- 24 lipca 2009 at 10:10
hmm, warto dba膰 o siebie i si臋 wysypa膰
1 wrze艣nia 2009 at 14:13pewnie, 偶e warto ale nie zawsze si臋 da… 馃槈 w wi臋kszo偶ci przypadk贸w takie pulsowanie to objaw braku magnezu, jak ju偶 pisa艂am, jeden plusssz up cytrynowy dziennie powinien za艂atwi膰 spraw臋 馃槈
8 wrze艣nia 2009 at 10:04Magnezu i potasu – musisz uzupe艂ni膰 diete w te pierwiastki – polecam si臋gn膮c ju偶 po leki apteczne – magnez z witamina B6 kt贸ra zwi臋ksza wch艂anianie preparatu oraz potas;) A do diety wprowad藕 mi臋dzy innymi pomidory zielone warzywa, cytrusy, banany, kakao oraz gorzk膮 czekolad臋;)
10 wrze艣nia 2009 at 17:34ja zazwyczaj nie si臋gam po te apteczne, bo mam co偶 takiego, ze przy 艂ykaniu tabletek niepowleczonych czym偶 s艂odkim (a takie zazwyczaj s膮) mam odruch wymiotny… pocieszam sie tym, 偶e preparaty w p艂ynie, takie jak plusssz up, s膮 lepiej przyswajalne przez organizm
11 wrze艣nia 2009 at 20:36z takim pulsowaniem to bym si臋 wybra艂a do lekarza..
13 wrze艣nia 2009 at 10:27dlaczego do lekarza? nigdy nie s膮dzi艂am, ze to mo偶e by膰 co偶 gro藕nego… czyta艂am gdzie偶, ze to jeden z objaw贸w braku magnezu w organizmie i u mnie chyba faktycznie tak by艂o, bo odk膮d pije jeden plusssz up z magnezem dziennie, to problem ust膮pi艂
8 lipca 2010 at 20:02Niestety to brak witamin. Kup sobie w aptece jakie偶 tabletki z kompleksem witamin, po jakim偶 czasie powinno przejsc (chyba 偶e to objaw nerw贸wki wi臋c wtedy tabletki z witaminami nie pomog膮 – tylko relaks)
8 lipca 2010 at 23:53Zakup magnez najlepiej w formie chelatowanej. Czy brak witamin raczej nie,ale jak magnez nie pomo偶e to mo偶liwe. 馃槅
[usuni臋to_link] wrote:
z takim pulsowaniem to bym si臋 wybra艂a do lekarza..
Nie przesadza艂bym 馃檪
- AutorOdp.