• Autor
    Odp.
  • martyna1
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

hmm, warto dba膰 o siebie i si臋 wysypa膰

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

pewnie, 偶e warto ale nie zawsze si臋 da… 馃槈 w wi臋kszo偶ci przypadk贸w takie pulsowanie to objaw braku magnezu, jak ju偶 pisa艂am, jeden plusssz up cytrynowy dziennie powinien za艂atwi膰 spraw臋 馃槈

Der-med
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Magnezu i potasu – musisz uzupe艂ni膰 diete w te pierwiastki – polecam si臋gn膮c ju偶 po leki apteczne – magnez z witamina B6 kt贸ra zwi臋ksza wch艂anianie preparatu oraz potas;) A do diety wprowad藕 mi臋dzy innymi pomidory zielone warzywa, cytrusy, banany, kakao oraz gorzk膮 czekolad臋;)

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja zazwyczaj nie si臋gam po te apteczne, bo mam co偶 takiego, ze przy 艂ykaniu tabletek niepowleczonych czym偶 s艂odkim (a takie zazwyczaj s膮) mam odruch wymiotny… pocieszam sie tym, 偶e preparaty w p艂ynie, takie jak plusssz up, s膮 lepiej przyswajalne przez organizm

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

z takim pulsowaniem to bym si臋 wybra艂a do lekarza..

Dorota123
    Participant
    • Maniak

dlaczego do lekarza? nigdy nie s膮dzi艂am, ze to mo偶e by膰 co偶 gro藕nego… czyta艂am gdzie偶, ze to jeden z objaw贸w braku magnezu w organizmie i u mnie chyba faktycznie tak by艂o, bo odk膮d pije jeden plusssz up z magnezem dziennie, to problem ust膮pi艂

Marlenqa33
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Niestety to brak witamin. Kup sobie w aptece jakie偶 tabletki z kompleksem witamin, po jakim偶 czasie powinno przejsc (chyba 偶e to objaw nerw贸wki wi臋c wtedy tabletki z witaminami nie pomog膮 – tylko relaks)

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Zakup magnez najlepiej w formie chelatowanej. Czy brak witamin raczej nie,ale jak magnez nie pomo偶e to mo偶liwe. 馃槅

[usuni臋to_link] wrote:

z takim pulsowaniem to bym si臋 wybra艂a do lekarza..

Nie przesadza艂bym 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Meczace pulsowanie pod okiem…"

Przewi艅 na g贸r臋