Meczace pulsowanie pod okiem…

• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Witam!
    Ja to stale cos:/ Od tygodnia mam upierdliwe migotanie pod okiem co to jest??Miga i miga i lzawi,piecze momentami?Czyatalam,ze to moze kwestia tego ,ze mam za malo jakis witamin w organ.?Czy to jakies chorobsko ??Oby nie??Nie wiem co robic!Prosze o pomoc:( 馃檨

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Mam dokladnie to samo! pod lewym okiem co jakis czas cos mi tam skacze 馃槢 Mozliwe ze to brak witamin,ale tez to cos z cisneniem. Nie wiem dokladnie…. moze kto inny nam pomoze 馃檪

Madelaine5
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

To brak witamin lub tiki wywo艂ane stresem, najlepiej p****偶c sie do lekarza i zapytac, bo to napewno nic dobrego

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

Mi sie to zdarza,ale zaraz przechodzi…

lola
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

To przede wszystkim brak potasu. Dziwie si臋, ze zauwazylas takie „dolegliwosci” u siebie dopiero niedawno. Ja od kiedy pamietam miewam takie skurczyki. Dzieje si臋 tak gdy jestes przemeczona, pijesz za duzo kawy, zle sie odzywiasz no i oczywiscie ALKOHOL. Ja ostatnio chodzilam wci臋ta lub pijana przez 6 wieczorow z rzedu, w dodatku przez 2 tyg pilam kawe ze 2 razy dziennie i to migotanie bylo na porzadku dziennym.

iwa1
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Migotanie pod okiem,a czasami tez powieki jest objawem niedoboru w organizmie magnezu. Ja tak mam, je偶eli w pore nie wezm臋 preparatu magnezowego to dochodz膮 do tego uporczywe i bolesne nocne skurcze 艂ydek 馃槷

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

To przede wszystkim brak potasu. Dziwie si臋, ze zauwazylas takie „dolegliwosci” u siebie dopiero niedawno. Ja od kiedy pamietam miewam takie skurczyki. Dzieje si臋 tak gdy jestes przemeczona, pijesz za duzo kawy, zle sie odzywiasz no i oczywiscie ALKOHOL. Ja ostatnio chodzilam wci臋ta lub pijana przez 6 wieczorow z rzedu, w dodatku przez 2 tyg pilam kawe ze 2 razy dziennie i to migotanie bylo na porzadku dziennym.

[usuni臋to_link] wrote:

Migotanie pod okiem,a czasami tez powieki jest objawem niedoboru w organizmie magnezu. Ja tak mam, je偶eli w pore nie wezm臋 preparatu magnezowego to dochodz膮 do tego uporczywe i bolesne nocne skurcze 艂ydek 馃槷

To potasu czy magnezu w koncu?

iwa1
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 25
    • Bywalec

ja uwa偶am ze magnezu,zreszt膮 tak jak pisa艂am ja czasami mam podobne objawy i po za偶yciu tabletek magnezu wszystko mija 馃檪

Kwiat we wlosach
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

ja tez jestem za tym ze to niedob贸r magnezu;)

kredka
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

hmm ja tez miewam czasem takie tiki ale nie s膮dzi艂am, ze mo偶e to by膰 spowodowane jakim偶 niedoborem..jak dobrze, ze piszecie buuziaki:D:D:D

lola
    Member
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Magnezu i potasu te偶. Ogolnie si臋 m贸wi, ze to magnez na to wp艂ywa (Sama te偶 wtedy za偶ywam magnez), ale PRZEDE WSZYSTKIM brakuje nam wtedy POTASU.

masazysta
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

A mo偶e po prostu masz zm臋czone oczy, np: od komputera?

martyna1
    Member
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Brak witaminy z grupy B. Zdarza mi si臋 to niekiedy, jak jestem niewyspana, zm臋czona i wiem, 偶e witaminy mi brakuje, zreszt膮 cz臋sto mi brakuje. Tak wi臋c polecam uzupe艂ni膰 diet臋.

magda7
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

mysle,ze magnez w tabletkach wystarczy,aby przesta艂o pulsowac

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

magnez… juz kiedy偶 o tym pisa艂am… takie pulsowanie to jeden z objaw贸w niedoboru magnezu

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Meczace pulsowanie pod okiem…"

Przewi艅 na g贸r臋