- AutorOdp.
- 6 sierpnia 2007 at 07:42
Witam!
Ja to stale cos:/ Od tygodnia mam upierdliwe migotanie pod okiem co to jest??Miga i miga i lzawi,piecze momentami?Czyatalam,ze to moze kwestia tego ,ze mam za malo jakis witamin w organ.?Czy to jakies chorobsko ??Oby nie??Nie wiem co robic!Prosze o pomoc:( 馃檨6 sierpnia 2007 at 07:45Mam dokladnie to samo! pod lewym okiem co jakis czas cos mi tam skacze 馃槢 Mozliwe ze to brak witamin,ale tez to cos z cisneniem. Nie wiem dokladnie…. moze kto inny nam pomoze 馃檪
6 sierpnia 2007 at 16:50To brak witamin lub tiki wywo艂ane stresem, najlepiej p****偶c sie do lekarza i zapytac, bo to napewno nic dobrego
6 sierpnia 2007 at 17:45Mi sie to zdarza,ale zaraz przechodzi…
6 sierpnia 2007 at 17:59To przede wszystkim brak potasu. Dziwie si臋, ze zauwazylas takie „dolegliwosci” u siebie dopiero niedawno. Ja od kiedy pamietam miewam takie skurczyki. Dzieje si臋 tak gdy jestes przemeczona, pijesz za duzo kawy, zle sie odzywiasz no i oczywiscie ALKOHOL. Ja ostatnio chodzilam wci臋ta lub pijana przez 6 wieczorow z rzedu, w dodatku przez 2 tyg pilam kawe ze 2 razy dziennie i to migotanie bylo na porzadku dziennym.
6 sierpnia 2007 at 18:23Migotanie pod okiem,a czasami tez powieki jest objawem niedoboru w organizmie magnezu. Ja tak mam, je偶eli w pore nie wezm臋 preparatu magnezowego to dochodz膮 do tego uporczywe i bolesne nocne skurcze 艂ydek 馃槷
6 sierpnia 2007 at 18:30[usuni臋to_link] wrote:
To przede wszystkim brak potasu. Dziwie si臋, ze zauwazylas takie „dolegliwosci” u siebie dopiero niedawno. Ja od kiedy pamietam miewam takie skurczyki. Dzieje si臋 tak gdy jestes przemeczona, pijesz za duzo kawy, zle sie odzywiasz no i oczywiscie ALKOHOL. Ja ostatnio chodzilam wci臋ta lub pijana przez 6 wieczorow z rzedu, w dodatku przez 2 tyg pilam kawe ze 2 razy dziennie i to migotanie bylo na porzadku dziennym.
[usuni臋to_link] wrote:
Migotanie pod okiem,a czasami tez powieki jest objawem niedoboru w organizmie magnezu. Ja tak mam, je偶eli w pore nie wezm臋 preparatu magnezowego to dochodz膮 do tego uporczywe i bolesne nocne skurcze 艂ydek 馃槷
To potasu czy magnezu w koncu?
6 sierpnia 2007 at 18:50ja uwa偶am ze magnezu,zreszt膮 tak jak pisa艂am ja czasami mam podobne objawy i po za偶yciu tabletek magnezu wszystko mija 馃檪
6 sierpnia 2007 at 19:25ja tez jestem za tym ze to niedob贸r magnezu;)
6 sierpnia 2007 at 20:13hmm ja tez miewam czasem takie tiki ale nie s膮dzi艂am, ze mo偶e to by膰 spowodowane jakim偶 niedoborem..jak dobrze, ze piszecie buuziaki:D:D:D
7 sierpnia 2007 at 09:55Magnezu i potasu te偶. Ogolnie si臋 m贸wi, ze to magnez na to wp艂ywa (Sama te偶 wtedy za偶ywam magnez), ale PRZEDE WSZYSTKIM brakuje nam wtedy POTASU.
7 lipca 2009 at 10:37A mo偶e po prostu masz zm臋czone oczy, np: od komputera?
7 lipca 2009 at 12:13Brak witaminy z grupy B. Zdarza mi si臋 to niekiedy, jak jestem niewyspana, zm臋czona i wiem, 偶e witaminy mi brakuje, zreszt膮 cz臋sto mi brakuje. Tak wi臋c polecam uzupe艂ni膰 diet臋.
20 lipca 2009 at 21:12mysle,ze magnez w tabletkach wystarczy,aby przesta艂o pulsowac
21 lipca 2009 at 12:20magnez… juz kiedy偶 o tym pisa艂am… takie pulsowanie to jeden z objaw贸w niedoboru magnezu
- AutorOdp.