- AutorOdp.
- 18 listopada 2013 at 07:48
Moja znajoma robiła sobie zabieg mezoterapii metodą igłową w Klinice Elite. Wygląda fajnie jędrnożć skóry się poprawiła i pozbyła się drobnych zmarszczek.
19 listopada 2013 at 18:51Jak się pozbyła to znaczy że skuteczna, ktoż jeszcze się wypowie? Bo nie wiem czy to stosować..
21 listopada 2013 at 17:12Czy mezoterapia mikroigłowa jest równie skuteczna jak igłowa? Boję się igieł, a też czytałam, że te zabiegi są żwietne na twarz i ciało.
12 marca 2014 at 11:30Szczerze mówiąc to ja nigdy nie miałam okazji korzystać z takiego zabiegu,ale w sumie czemu nie. Z tego co sie orientuje nie jest drogi a wiele osób bardzo sobie go chwali.
25 marca 2014 at 11:06dzieki
31 sierpnia 2014 at 18:01Mezoterapia igłowa jest niechirurgiczną metodą pozwalającą przywrócić skórze piękny, zdrowy wygląd. To jeden z najpopularniejszych i najskuteczniejszych zabiegów regeneracyjnych. Stosuję się ją przede wszystkim w profilaktyce przeciwzmarszczkowej. Mezoterapia doskonale sprawdza się w przypadku usuwania cellulitu, rozstępów a także w przypadku leczenia łysienia.
- AutorOdp.