- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2011 at 16:52
Znajoma mi podesłała na gadu, że czytała na FB, że w centrum dużego miasta będzie budowane pokazowe mieszkanie i jednoczeżnie stwierdziła, że na hali Dworca Centralnego powstaje coż podobnego. Ktokolwiek widział/ktokolwiek wie?
22 sierpnia 2011 at 10:03ja widziałam! Włażnie miała pisać pisać nowy wątek, IKEA wybudowała maleńkie mieszkanko na dworcu centralnym w warszawie 😀 Fajnie to wygląda, postaram się zrobić jakież zdjęcia jak będę jutro tamtędy przejeżdżać 🙂
22 sierpnia 2011 at 16:43Fakt, muszę przyznać, ze całkiem nieźle to wygląda. Ciekawa inicjatywa, taka forma reklamy nawet mi się podoba – jakaż nowożć, zamiast plakatów czy bilboardów 🙂
23 sierpnia 2011 at 10:23trochę wyczytałam na ikeowym facebooku – to jest m.in. promocja nowego katalogu, w ciągu dnia wystąpują tam aktorzy z teatru Klancyk – są żwietni 😀
23 sierpnia 2011 at 15:52Z tym się zgodzę 😉 W dodatku przez FB można mieć wpływ na te scenki 🙂
24 sierpnia 2011 at 12:35W którym miejscu dokładnie jest mieszkanko o którym mówicie??
24 sierpnia 2011 at 18:18Hala główna, ta z kasami. Najlepiej wejżć schodami z galerii, znajdziesz bez problemu 🙂
Wczoraj była na przykład bitwa na poduszki 😉
28 sierpnia 2011 at 19:35Ok, niedługo się tam wybiorę i poszukam 😀
29 sierpnia 2011 at 09:30No niestety – za późno 🙁 Akcja już się skończyła, chyba będą robić takie w innych miastach.
Ale tak się zastanowiłam, że kiedyż była IKEA w centrum, i trochę mi jej brakuje 🙂29 sierpnia 2011 at 16:54[usunięto_link] wrote:
Akcja już się skończyła, chyba będą robić takie w innych miastach.
Na pewno byłby to dobry pomysł, bo w Warszawie ta akcja była bardzo udana moim zdaniem 🙂
29 sierpnia 2011 at 19:34Kurde, jak zwykle dowiaduję się o jakimż ciekawym wydarzeniu za późno :/ a szkoda, ale przecież do innego miasta nie pojadę 😉
30 sierpnia 2011 at 17:26No mi też szkoda, że tak szybko się skończyła ta akcja 🙁
2 września 2011 at 10:35[usunięto_link] wrote:
No niestety – za późno 🙁 Akcja już się skończyła, chyba będą robić takie w innych miastach.
Ale tak się zastanowiłam, że kiedyż była IKEA w centrum, i trochę mi jej brakuje 🙂A wiadomo coż w jakich miastach?
2 września 2011 at 10:38[usunięto_link] wrote:
Kurde, jak zwykle dowiaduję się o jakimż ciekawym wydarzeniu za późno :/ a szkoda, ale przecież do innego miasta nie pojadę 😉
Hmm.. ale przecież o tym wszędzie było głożno 🙂 Na forach, fanpage na facebooku, blipie.. Jakim cudem to przegapiłaż?
*sorki za flood ale nie mogłam zedytować postu
11 września 2011 at 23:32[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Kurde, jak zwykle dowiaduję się o jakimż ciekawym wydarzeniu za późno :/ a szkoda, ale przecież do innego miasta nie pojadę 😉
Hmm.. ale przecież o tym wszędzie było głożno 🙂 Na forach, fanpage na facebooku, blipie.. Jakim cudem to przegapiłaż?
*sorki za flood ale nie mogłam zedytować postu
Nie spędzałam wakacji w Warszawie, więc przestałam się interesować co się tam dzieje. Włażciwie to dziwne, że żaden znajomy nawet o tym nie wspomniał.
Nie słychać nic o powtórce? - AutorOdp.