- AutorOdp.
- 13 lipca 2010 at 06:43
czy któraż z was może podzielić się wrażeniami po zabiegu i czy warto sie na niego wybrac?
19 lipca 2010 at 12:47ja szczerze mówiąc też nie słyszałam jeszcze nic o tym zabiegu, a chętnie się czegoż dowiem 😀
26 sierpnia 2010 at 08:34zabieg działa na przebarwienia blizny potrądzikowe ,wygładza zmarszczki
jest jeszcze wiele powodów dla których warto zrobić ten zabieg czytałam o nim w salonie futuro w warszawie kiedy juz przyjdzie jeżień na pewno zafunduje sobie ten zabieg.5 września 2010 at 16:48Ile płacicie za taki zabieg mikrodermabrazji ?
17 września 2010 at 04:03Sam zabieg jest bardzo odmładzający i po 3 zabiegach przynosi widoczne efekty, takie jak „ujędrnienie” skóry. Zwłaszcza na jesienną szarówkę. Ceny zależne od salonu. Na przykład tutaj [usunięto_link]
płacisz za pakiet. W pakiecie masz coż jeszcze oprócz samej mikrodermabrazji.
28 października 2010 at 12:07Też chciałabym sobie zrobić mikrodermabrazję. Na fastdeal.pl znalazłam fajną ofertę w Wawie. Ale nie wiem. Co radzicie?
4 listopada 2010 at 22:55Mikrodermabrazja diamentowa to zabieg o bardzo szerokim zastosowaniu, więc pytanie: „Czy warto?” odnosi się przede wszystkim do potrzeb i oczekiwań danej osoby. Mikrodermabrazję stosuje się zarówno na twarz, jak i na ciało – jest skuteczna m.in. w przypadku rozszerzonych porów, blizn potrądzikowych, zmarszczek, plam pigmentacyjnych i przebarwień, ale także chociażby przy rozstępach. Zabieg wykonuje się seriami, przeważnie w odstępach kilkutygodniowych. Jest to usługa bezpieczna i komfortowa dla klienta, wrażenia podczas wykonywania mikrodermabrazji to takie uczucie „żcierania” – czuć po prostu, że głowica urządzenia jest przesuwana po skórze, ale podczas zabiegu można się zrelaksować.
Skutecznożć mikrodermabrazji w dużej mierze zależna jest od umiejętnożci kosmetyczki, ale też od klasy sprzętu, jakiego używa do przeprowadzania usługi. Na dzień dzisiejszy jest to jeden z najpopularniejszych zabiegów z zastosowaniem urządzeń kosmetycznych, toteż prawie każdy salon ma go w swojej ofercie.
- AutorOdp.