Mikrodermabrazja diament. – Warszawa- dlaczego tak drogo?

• Autor
    Odp.
  • Anica
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam,

Chciałam podpytać o mikrodermabrazję diamentową. Jak to jest z tymi cenami? Ja byłam w kilku gabinetach i ceny mikrod wynosiły ok. 150 -250 zł. Teraz trafiłam do nowego gabinetu – Centrum Med-Estetica, a tu mikrodermabrazję mają w cenie 99 zł i to pełny zabieg . Jak to jest z tymi cenami- w jednym za sto zł masz to samo co w innym za 300?!!! To jakież zdzierstwo!!

maarlenaa21
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Myslę, że to wszystko zależy od tego przy użyciu jakiej aparatury wykonany jest ten zabieg… Diamond Peel jest na pewno droższy ale i skuteczniejszy.

laka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Cenay są rózne, ale ja wole iżć do sprawdzonego miejsca, zapłacic więcej, ale mieć gwarancję,że nikt mi nie znisczy skóry…

afrodytaspa.pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Zgadzam się z przedmówczynią – zabieg w renomowanym, sprawdzonym gabinecie niestety trochę kosztuje, ale za to daje gwarancję, że wykonywany jest dobrym, sprawdzonym sprzętem, przy użyciu kosmetyków odpowiedniej jakożci i przez dobrą kosmetyczkę. Z tego, co wiem, cena mikrodermabrazji to zazwyczaj ponad 200 złotych ******************************** ale czasem warto zainwestować taką kwotę, żeby mieć gwarancję, że zabieg został poprawnie przeprowadzony.

wera555
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja robiłam zabiegi w Krakowie w ekskluzywnym salonie Laime, pojedynczy zabieg pełny kosztuje 180 zł ale w pakiecie np. 5 zabiegów ( dużo lepsze efekty) 1 zabieg wynosił 110 zł. !! Polecam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mikrodermabrazja diament. – Warszawa- dlaczego tak drogo?"

Przewiń na górę