• Autor
    Odp.
  • easyrider1963
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ostatnio przeczytałem informację, która mnie trochę rozbawiła. Wygląda na to, że goliznę można reklamować nawet poza sezonem wakacyjnym doskonale się przy tym bawiąc. Trzeba tylko mieszkać w dużym mieżcie typu: Warszawa, Szczecin, Łódź, Gdańsk itp. Aktualnie na topie są kameralne imprezy dla wąskiego grona wtajemniczonych w których uczestnicy bawią się w bardzo skąpych strojach. Podobno takie oferty były już dostępne w 2008 roku w serwisie [usunięto_link]. Swoją drogą nieźle to musi wyglądać. No i można zaoszczędzić na kreacji na sylwester. Ciekawe czy na takie imprezy sylwestrowe wpuszczają też singli ?

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Ha! To się nazywa odwaga, a przede wszystkim wyzbycie się kompleksów!

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

jestem ZA 😉 – kobitki nie miejcie kompleksów 😀

kikutek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

To może chlopcy tez niech sie pozbawią kompleksów i w stringach tudzież zupełnie sote powinni sie pojawic?;P

doll
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Hm, ciekawy musi być taki sylwester, nie powiem;) Ale włażciwie to nie lepiej sobie taką imprezkę zorganizować w domu, jeżli już;) W każdym razie oszczędnożć na stroju zdecydowanie do mnie przemawia;)

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

To może chlopcy tez niech sie pozbawią kompleksów i w stringach tudzież zupełnie sote powinni sie pojawic?;P

ehe, jestem za! może umówimy się na takiego sylwestra obcasowego? ;D

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

ehe, jestem za! może umówimy się na takiego sylwestra obcasowego? ;D

coż Ty, BeeLKa 😆 ja tam pozostanę w slipach – jakoż mi tak nijakoż 'toples po męsku’
    widzisz to 😯 ?

ale u Was to całkiem co innego – nawet wielce całkiem 😉
    w sumie jestem znów ZA! 😉

PS. Sorry, jeżli ponownie coż namieszałem… 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Moda na toples"

Przewiń na górę